Koltukaltı silikon için lütfen yardım kızlar

Ankarali124

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
17
3
Merhabalar öncelikle. Uzun süredir okuyorum araştırıyorum ve sonuna geldim sayılır. Gerçekten Allah başka dert vermesin çok şükür ama. Bir kadın olarak çok çok küçük göğüslere sahip olmak nerdeyse yok gibi çok zor bi durum. Kimseye anlatılamıyor. Evlilik fikri tamamen çıkıyor akıldan. Tek çözüm estetik artık karar verdim. Koltuk altından tecrübeli bir doktor arayışım var. Şehir pek fark etmez. Ankarada Volkan bey sanırım. Fakat fiyatları uçuk yazmış bazı arkadaşlar. Sizlerin bildiği duyduğu önerdiği doktorlar var mıdır? Ücretleri hakkında bilgisi olan ayrıca. Şimdiden çok sağolun kızlar..

Kız bak ne diyeceğim. Aynı dert bende de vardı, evlilikten hele abovvv korkardım. Ama şimdi ne mi oldu? Evliyim, ve bir bebeğim var. Eşimle ilk buluşmalar falan fiyaskoydu benim için. Öyle destekli mestekli de takmazdım. Neyse, sonra muhabbet ilerledi, birbirimizi tanıdık, aylar, yıllar geçti, konusunu açtım. Dedim memelerim büyük değil. Bana dedi ki;

Ben seni göğüslerin için sevmiyorum. Kalbinin güzelliği için seviyorum.

Sonra ben de bir özgüven patlaması, aheyyy. Şimdi kendi halimdeyim ama mutluyum. Sayesinde kendimle barışık olmayı hatta dalga geçmeyi öğrendim.

Gerçekten sizin gibi olmayı çok isterdim. Ama denedim olmuyor malesef. Bu bir ayıp değil suç değil biliyorum ama yinede yok. Dümdüz memelerle nasıl emzireceğim diyorum. Hadi eşim anladı. Emzirirken görecekler ne diyecek. Türlü türlü şeyler işte. Ama gerçekten tebrik ederim sizi

Gerçekten sizin gibi olmayı çok isterdim. Ama denedim olmuyor malesef. Bu bir ayıp değil suç değil biliyorum ama yinede yok. Dümdüz memelerle nasıl emzireceğim diyorum. Hadi eşim anladı. Emzirirken görecekler ne diyecek. Türlü türlü şeyler işte. Ama gerçekten tebrik ederim sizi
Fark etmez ki, memeden bebeğin ihtiyacı kadar süt gelir, dolgunlaşır. Bunun yanı sıra masaj ve spor da yaptın mı, kalır öyle. Benimki 75 c idi şuan 85-90lardayım. Kilolu da değilim boyuma göre.

Öncelıkle koltuk altı yaptırmayın. İz daha cok belli olur ve memeye daha uzak bir alan oldugu için dokuların fazla zarar görür vede sekılde farklılıklar olabiliyor. Ben memealtı kesısı yaprırdım meme cızgısınde duruyor ve belli değil. Memeye en yakın yer meme altı. Memeucuda olabilir ama emzırmemiş kişilere onerilmiyor süt kanallarına zarar verir diye.
Ben yaklasık 9 sene once yaptırdım suan ıkızlerım var ve emziriyorum. Doktorum cok basarılı bir cerrah. İzmir düşünürsen cenk tokat. Ben aydından gittim yaptırdım.

Öncelıkle koltuk altı yaptırmayın. İz daha cok belli olur ve memeye daha uzak bir alan oldugu için dokuların fazla zarar görür vede sekılde farklılıklar olabiliyor. Ben memealtı kesısı yaprırdım meme cızgısınde duruyor ve belli değil. Memeye en yakın yer meme altı. Memeucuda olabilir ama emzırmemiş kişilere onerilmiyor süt kanallarına zarar verir diye.
Ben yaklasık 9 sene once yaptırdım suan ıkızlerım var ve emziriyorum. Doktorum cok basarılı bir cerrah. İzmir düşünürsen cenk tokat. Ben aydından gittim yaptırdım.
Allahım ikiz mi 😍😍 çok isterdim, de nasip bir imiş, belki kardeşleri olur ikiz 😍😍
Zor oldu mu ikizlere bakmak?

Hemde ne zor. 2.5 aylıklar sımdı. Sürekli aglamalar. Bi gün uyur diğer gün uyumaz. Bigün biri iyi modunda uyur yer dıger gun yemez uyumaz. Annemle beraber bakıyoruz.
Allah bağışlasın. Yine vardiyalı çalışıyorlar ya ikisi de aynı ağlasa acıksa.. normal mi sezaryen mi

Anladım. Olsun sağ salim aldın ya kucağına önemli olan o.

Koltuk altından silikonu çoğu doktor önermiyor ve yorumlara bakarsan memelerde çok daha fazla ağrı ve asimetri olduğunu göreceksin. Birkaç doktor gezip onların fikrini alınca sen de meme altını tercih edeceksin. Ayrıca bunu ne kocan için ne de başkası için aman ne derler ne ederler diye yaptırma. Eğer başkaları için yaptırıyorsan ameliyat sonrası ağrılar sana çekilmez gelecektir. Eğer küçük memelerin olması senin canını sıkıyorsa memelerini ameliyattan sonra patlamaya hazır bir bomba gibi gördüğünde bile inanılmaz mutlu olacaksın. Şimdiden kolay gelsin

X