Gidenlere yorum bekliyorum memnunuz son durum nasıl bende kararsızlık yaşıyorum bide ütüleme sistemi yokmuş galiba kafam karışık ne zormus
ütüleme dediğin nedir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidenlere yorum bekliyorum memnunuz son durum nasıl bende kararsızlık yaşıyorum bide ütüleme sistemi yokmuş galiba kafam karışık ne zormus
Devam edenlerden gelişmelerle ilgili birer yorum alsak çok iyi olacak arkadaşlar. :)
merhabalar nisanda 4ncü seansıma gidicem şuan azalmalar mevcut ama iyice azalmayı nezaman yaşayacağımı mrakla bekliyrum :) ayrıca esmerim diye hala bacaklara başlayamadık. sanırım para iadesi olacak bakalım..
Merhaba bilgi almak istiyorum sizden memnunmusunuz benimde niyetim varama kafam karışık gidenlere olumlu yorumlar bekliyorum onagore yoksa paralar boşa gitmesin şimdiden teşekkürler
canım ben memnunum sadece bacağımı hala yapmaya başlamadılar o açıdan biraz tartışma yaşadık. 4ncü seansımada gidince bacağımı yapmaz iseler paramı isteyeceğim. onun dışında 2 ayda bir gidiyorum 2 aya 15 gün kala tüyler çıkmaya başlıyor ama tabi eskisine azaran daha az çıkıyor :)
Cevapların icin teşekkür ederim bende düşünüyorum gitmeyi personal ilgisi de çok önemli onun için kafam karışık giden birisi olarak senden bilgi almak istedim gene yazarsan sevinirim son durumlarınla ilgili şimdiden teşekkür
merhabalar nisanda 4ncü seansıma gidicem şuan azalmalar mevcut ama iyice azalmayı nezaman yaşayacağımı mrakla bekliyrum :) ayrıca esmerim diye hala bacaklara başlayamadık. sanırım para iadesi olacak bakalım..
Çok teşekkürler gerçekten, düzenli olarak bilgi veriyorsunuz, yol gösteriyorsunuz bizlere. İnşallah sonuçtan memnun kalırsınız.
Merhaba cumartesi gunu as estetikte ilk seansima gittim. bekledigimden cok daha az acili ve kolaydi. anladigim kadariyla kontrol seansi diye birsey var ama bana ondan bahaetmediler ve 2 ay sonrasi icin 2. Seansa randevu verdiler. Kontrol icin arayip randevu mu almayalim ve ne zaman gitmem gerekir yardimci olur musunuz?
rica ederim canım sen yazıldın mı yazılmayı planlıyordun çünkü
Yok hala yazılmadım çok yoğunum bu ara, İstanbul'da olduğum zamanlarda da gidemiyorum. Kampanyası çok iyi aslında bitmeden yetişsem iyi olurdu ama bakalım işte kısmet.