- 29 Mayıs 2008
- 335
- 32
- 318
Sanırım sonraki seansına aynı kişi girmesi için özellikle istemen gerekiyormuş senin neredeyse bitiyormuş umarım sonradan çıkmaz öyle bir şey olursa cidden hüngür hüngür ağlarım yani çünkü düzenli bir işte çalışmıyorum biriktirdiğim paralarla yaptırıyorum. Bana da akrabamız önerdi onun baya olmuş sonradan çıkma gibi bir şey yaşamamış ya birde bir şey soracağım benim tenim çok beyaz hani bir yere çarpınca morluk değilde ilk yeşilimsi gibi bi renk olur bende nokta nokta öyle oldu çok belli değil gibi ama normal mi bu nemlendir bol bol geçer dedi aradığımda açıkcası pek güvenemiyorum onlara çünkü ilk gittiğimde bana hormon testi yaptırmadım daha sonradan kayıt olmak istiyorum dediğimde hiç gerek yok hormon sorunu olanların seansı sadece uzuyor falan dedi ki bu bariz bir yalan umarım herşey güzel olur
hımm anladım canım daha ilk seansım ya senin kadar bilgim yok napalım artık başladık bir kere sonu umarım güzel olur bu arada kremleri çoktan aldım bile aynen dediğin gibi kremleri cidden çok güzel nemlendiriyor ama o kadarda etmezUMARIM SORUN YAŞAMAZSIN CİLTTE LEKE KALACAK GİBİ OLSA RİSKE GİRMİYORLAR BENIM ARKADASIMA YAPMADILAR MESELA TENI COK HASSASMIŞ. AYNI KİŞİYE İŞLEM GÖRDÜRME KONUSU SÖYLE O GÜN YOK OLABİLİO YOGUN DİYOR İŞLEMİ UZUN DIYOR ZATEN GGITINIZDE RANDEVU SAATI GIREMEDIGINIZDEN BIKIYORSUNUZ BEKLEMEKTEN VEYA SUBE DEGİŞİMİ YAPMIS OLUYOR İŞLEM GÖREN KİŞİ ARTIK NEYSE DIYORUM GIRIYORUM BENIM DURUM SIMDILIK IYI UMARIM CIKMAZ AMA COK KARARMA OLDU KREMLERIDE KULLANMAYA CALISIYORUM AMA KARARDI HARICI SEYŞLER DENEYECEGIM
BU ARADA İLK YAPTIGINDA UC GUN KURULUK KIZARIKLIK OLUR AMA ÖNEMLI DEGIL GECIYOR EN AZINDAN BENDE GECIYOR
SANA KREM SATARLAR COK PAHALI AMA HAZIRLIKLI OL NEMLENDIRI ALMA AMA RENK AÇICI VS DENEYE BILIRSIN ACAYİP PAZARLAMA ZEKALARI VAR DÜŞÜNMEDEN BIR ANDA KARAR VERME BİRAZ BASKICIDIRLAR KREMLER EVET KALITELI AMA BENCE OKADAR ETMEZ YALNIZ GEREKLIYI ALMAK GEREK 6 AY SONRA SURESI BITIOMUS KOCAMAN ŞİŞEREDE GEREK YOK VSVS
hımm anladım canım daha ilk seansım ya senin kadar bilgim yok napalım artık başladık bir kere sonu umarım güzel olur bu arada kremleri çoktan aldım bile aynen dediğin gibi kremleri cidden çok güzel nemlendiriyor ama o kadarda etmez
tamamdır aklımdaSONUCU GUZEL OLSUN DEDIGIN GİBİ
ÜST ORTUSU YOK DERLER ÖYLE SEY OLMAZ DE ICERDEN CIKARIP GETIRIRLER :) SEANSLARDA BIR ARKADAS BUGUN GITTI GENE ORTU VS YOK DEMISLE R
iyi akşamlar Duygu hanım vazelin sanırım bu gibi durumlarda en iyisi.. =)Dün koltuk altı ve genital için lazere başladım. As estetik ümraniye çarşıda bi lazer epilasyon merkezi. Ben personelin hoşgörüsünden çok memnun kaldım. Ancak aklıma takılan birkaç konu var. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
İşlemi yapan bayan işlem bittikten sonra, lazerin cildi kuruttuğunu ve krem kullanmam gerektiğini söyledi ve bana 67 tllik bir krem satmak istedi. Kremin adı Isıs pharma diye bişey. Ben araştırmak istediğimi söyledim ve kremi almadım.
Biraz araştırdım ve cilt kuruması için bepanten ve bebe yağının da kullanılabildiğini yazanlar vardı. Siz bu süreçte neler kullandınız?
Şimdiden teşekkürler...
BU ARA BİRAZ HİZMET SORUNU YASIYORLAR SANIRIM GITTIM GITTIGIMDE ORTU YOK TERLIK YOK DEDILER BEN SOK NE YAPICAM BILEMEDIM BOYLE OLMAZ DEDIM OLUR OLUR COK GUZEL OLUR DEDI BIR SINIRLENDIM DE USTELEMEDIM YENI ETEK ALMISTIM ONU ORTU NIYETINE KULLANDIM COK BIR KIZIN TUGLERI SEANSDAN 6 AY SONRA CIKMIS GERI INSALLAH BIZIMDE OLMAZ BAKALIM 5 SEANSA GİRECEGIM SIMDILIK DURUM IYI DİĞERLERİNİ BİLMEM AMA SATTIKLARI URUN 6 AY SONRA KULLANILMIYORMUS PARİS BAGLANTILI BIRI SOSKİNİ ARATIP SORDURABILIR MI ACABA GERCEKMI DEGILMI DIYE YANI URUN COK PAHALI KULLANMAZSAN BITMEZ DIYIP DURUYORLAR KI BASKA FIRMALARDA HIC BIR SEY KULLANAN YOK BUNLAR BITINCE KULLANA BILCEGIM RENK ACICI ÖNERİSİ OLAN VARMI AYRICA KADIN 8 SEANS ANLASMIS 6 YA DUSURMUSLER ARTIK BOYLE DIYE SIZDE BOYLE BIR SORUN YASANDIMI KESKE BIR YAZILI KAGIT IMZALASAYDIM BIR DAHAKINE OYLE YAPACAGIM AMA HER HANGI BIR ISE ATILIRSAM UMARIM DUSURMEZLER BENDEKI SEANSI ESKIDEN ONERIYORDUM INSANLARA ARTIK SES CIKARMIYORUM
herkese merhaba ümraniye as estetikte lazer epilasyona başladım acaba estetisyenlerden hangisi daha iyi gittiğimde dikkatimi çekti inci hanımı isteyenler çok fazla diğerleri kötü mü yapıyor giden biri yardımcı olursa çok memnun olacağım
canim benim genital oyle suan, naptin sen?
Isis pharma yi biliyorum su bazli krem. Ben hic bir sey surmedim. Kil koklerini besler diye. Cildim bazen kuru goruntu verince arada bepanten krem surerim.Selam kızlar,
Dün koltuk altı ve genital için lazere başladım. As estetik ümraniye çarşıda bi lazer epilasyon merkezi. Ben personelin hoşgörüsünden çok memnun kaldım. Ancak aklıma takılan birkaç konu var. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
İşlemi yapan bayan işlem bittikten sonra, lazerin cildi kuruttuğunu ve krem kullanmam gerektiğini söyledi ve bana 67 tllik bir krem satmak istedi. Kremin adı Isıs pharma diye bişey. Ben araştırmak istediğimi söyledim ve kremi almadım.
Biraz araştırdım ve cilt kuruması için bepanten ve bebe yağının da kullanılabildiğini yazanlar vardı. Siz bu süreçte neler kullandınız?
Şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?