koltukaltı lekesı

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
merhaba selis marka beyaz bır trıko kazagım vardı fakat koltuk altında sarı leke olustu terden dolayı heralde yada bılmıyorum parfum sıktım galıba onunda ızı olabılr makıneye attım beyazlarla yıkadım kac kere ama cıkmıyo bu sekılde kazagı gıyemem ne yapmalıyım cozum yolu bılen var mı

beyazlarınızı kaç derecede yıkıyorsunuz bir ara bizimde başımıza geldi uzun zamandır kullanmadıgımız bir bluzde sarı renk oluşmuştu rengi beyazdı beyazların içine attık beraber yıkadık 95 derecede alo karçicegi kullandık+vernel kullandık geçti leke alonun beyaz sabun kokulusu var onunda tavsiye edebilirim

Beyaz yıkayacaksan Ariel kullanmalısın koltun altı roll-on deodorantları da leke yapıyor yüksek ısı işe yarar ama kazakta nasıl olur bilmiyorum

Ben de bir kere 30da yıkadım diye mi öyle oldu acaba ? sarı sarı ?

Ben de bir kere 30da yıkadım diye mi öyle oldu acaba ? sarı sarı ?

beyazlarımı 30 da yıkıyorsunuz arkadaşım biz beyazları 90 ve 95 derecede yıkıyoruz ortalama 2.5 3 saatte çıkıyor renkli çamaşırları 30 da yıkıyoruz kısa programda birde deterjanlarınız ayrı olsun beyazların ki ayrı renklilerinki ayrı

Evet deterjanlar ayrı ztn :) Ya benim beyaz iç çamaşırım çorabım filan yok. Her şeyim renkli ve ya siyahtır. O yüzden 2,5 saat filan çok elektrik çekmesin diye 30 da yıkıyordum ama sarı oluyor , tabi. O zaman az da olsa dediğiniz gibi yıkayım ben de.

ben beyazlarla attım 60 derece benım makıne otomatık kendı ayarlıyor daha yuksege amayı bılmıyorum pamuklu camasır deyınce kendısı getırıyor 60 a ondan yuksekte derce yokkk
beyazları da omo ıle yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…