- 9 Mart 2010
- 2.653
- 6
kızlar bu bildiğimiz bepanthene kremmi?
işte bende onu soruyorum kimse de cevap vermedi yani bepanten yazmışlar ama bepanthene mi diyolar anlamadımbilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu bildiğimiz bepanthene kremmi?
yalnız bu kremi bana doktorum vajina mantarı için verdi emin misin adının bu olduğunaohaoldumsmile
canım nihayet sonunda sen kulak verdin bana inan bana dua edeceksin bana doktorum verdi kol altıma baktı kapkara olmuştu nerdeyse ten rengine dönecek düzenli kullan dedi inan ben sıkılırım öle şeylerden sadece 1 hafta kullandım ve şuan yok birde benim kol altım orman gibiydi şimdi kıl bitmiyo hayret ne işe yaradı onu bilmiyorum aynı durum bikini bölgem içinde geçerli neler yaptım söleyim çişimi denedim bıraktım onun etkisi oldu tabi sonra bakla suyu sonrada bakla suyuyla yoğurt suyunu karıştırarak sürdüm şuan abartmıyorum sadece 10 kıl çıkıyordur onlarada kıyamıyor muyum ne :)))))) ben bu dertten kurtuldum sizlerde inşallah kurtulacaksınız kıllar kökten alınacak tabi ekleyim onuda öpüyorum sizleri kendinize bakın arkadaşlar şuan 30 yaşındayım ama görseniz asla inanmazsınız asla
yalnız merak içinde bekliyorum hala bi kişi bile şu bahsettiğiniz bepenten dediğiniz şeyin tam adının bepanthene mi olduğunu söylemedi ya alıcam diyorum bilen yok mu huhuuuukötükedihüso
eczane söylersen o hemen veriyor ...yani sen yanlış da söylesen o düzeltip veriyor zaten bende almıştım ama kutusunu attım. hatırlamıyorum tam simini ama ben bu kararma için burada fucidin kremi öneren bir arkadaş vardı aldım dün akşam başladım sanki renginde açılma olmaya başladı bile gelişmelerii yazarım...
hadi ya ayy canım ya gelişmeleri bana da söylesene çok fark olursa özelden msj atarmısın bende ondan alırımCADIARZU
ben sizlere defalarca dedim nihayet ya nihayet yordunuz beni bu kadar ama değdi:))))) ada canım çok sevindim bunu aylardır yazıyorum sonunda sen kulak verdin bana muckkkkkkkkkkkkkkk
ve fudicim krem olanı mi pomad olanını mı?
ewet.bikini bölgesindede kullanılabiliyormu ?ada