koltuk takımına nasıl örtü diktirmeliyim.

simlaceylan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
7
0
36
İstanbul
kadınlar günü kendime bir hediye olarak sitenize üye oldum..çok mutlluyum..

kırmızı koltuk takımıma örtü diktirmek istiyorum.ama sıradan basit bir şey olmasın istiyorum..şık olsun ve günlük kullanım için rahat olsun istiyorum.kumaş ve renk konusunda yardımlarınızı bekliyorum..

kolay silinebilir leke tutmayan kumaş tercih etmelisin.renge gekince turkuaza ne dersin?

canım ben aslında siyah ve gri kenarları püsküllü şal diktirdim.ama 2 çocuk var evde koltuklar çok kirlenmeye başladı günlük kullanım için polar değilde kumaş türü yaz kış kullanacağım pratik ama güzel duran bi örtü istiyorum.leopar ve dalmaçyalı polar kumaşlar var onları beğenmiyorum.yazın çok sıcak tutar..kumaşçılarda bulmak zor ( ama kararım kesin leopar veya dalmaçyalı kumaş arıyorum.

butik ve özel dikim salon takımı düşünüyorsanız bizimle iletişime geçmeniz takdir de size beğeninize göre değişik opsiyonlar sunabiliriz.
Ipeksi Home
ekte de bir kaç foto görebilirsiniz
sevgiler
Eki Görüntüle 433423 Eki Görüntüle 433424

benim koltuk takımıda kırmızı ben örtü diktirmek yerine bürümcük koltukörtülerinden aldım özellekle çocuklar için çokiyi kolay takıp çıkarabilirsin ben memnunum yalnız tek renkli oluyo..

Koltuk döşemede kullanılan şönil kumaştan hazır örtüler var. Gittigidiyor sitesinde fuşya rengini bile görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…