Bence 2 tane 3'lü koltuğun düz olsun sadece 2 berjerin ve sandalyenin 2 si çiçekli olsun.O düz olan 3 lülerine de çiçekli kumaştan olan yastıklarla hareket katarsın..Böylece çiçekli perde yaptırırsan boğmaz,düz perde de sırıtmaz..Benim fikrim bu,inşallah çok güzel birşey çıkar ortaya..Kolay gelsin çok iyi bilirim çünkü:18:
Canım modeli çok güzel öncelikle aşkla kullanın2 tane 3 lü koltuğun düz renk olsun yastıkların içeriğini 5 li olarak koltuğa koyulacaksa eğer 2 tanesi çiçekli 3 tanesi düz olsun çiçekli olanlar küçük yastıklar olsun diğer 2 tane berjerin çiçekli olsun masanda aynı şekilde iki tane sandalyen çiçekli olsun diğerleri düz perdelerin yan kısımlarındaki çiçekli içerisindeki tül düz olsun perde isimlerinden falan anlamam anlatmaya çalıştım inşallah anlatabilmişimdir
Yok sanmam sorun olacağını önce bir görüş başlamadıysanız değiştirebilir miyiz dersin.Ama senin ne istediğin önemli olan.Sakın herkes diyor diye değiştirme fikrini.
Eki Görüntüle 1102297
Eki Görüntüle 1102298
Benim anlatmaya çalıştığım şeyi az çok göstermek için bunları buldum canım.Değerlendir,inşallah en güzel şekilde olur.
Herkes aynı fikirde sanırım kızlar ne bilim o an üçlüler çiçekli daha hoş gözüktü gözüme ayy nişanlımda çok kızıyo fikrimi değiştirinceDmlndm adli arkadasin yorumuna tamamen katiliyorum. Bence de en mantiklisi o. Keske siparis vermeden önce biraz daha arastirsaydiniz. Insallah degistirebilirsiniz yoksa perde secimi de biraz karambole gelecek. Dmlndm arkadasin önerisi gibi yaparsaniz, dedigi gibi cicekli perdeler yaparsiniz cok da hos durur. Düz 3`lülere de cicekli yastiklarla hareket gelir. Berjerlere de sade yastik.. Tamamdir.
aynı koltuk takımından bende aldım fikir olarak hoşuna gider diye paylaşıyorum.. benim üçlülerden biri düz pembe, diğer üçlü düz krem.. berjerlerde onlara uygun tonda çiçekli.. üçlülerin böyle farklı renk olması sayesinde zamanla gözümüze sıkıcı gelmesi önlenmiş oluyormuş.. tavsiye ederim..
Canım içine sindiyse sizin beğenmeniz önemli illa herkesin aynı olacak diye bir şey yok ki farklılık olur senin beğenmen önemliHerkes aynı fikirde sanırım kızlar ne bilim o an üçlüler çiçekli daha hoş gözüktü gözüme ayy nişanlımda çok kızıyo fikrimi değiştirinceçünkü hep öyleyim nikah tarihimi bile değiştirdim düşünün :) napsamki brn ya
aynı koltuk takımından bende aldım fikir olarak hoşuna gider diye paylaşıyorum.. benim üçlülerden biri düz pembe, diğer üçlü düz krem.. berjerlerde onlara uygun tonda çiçekli.. üçlülerin böyle farklı renk olması sayesinde zamanla gözümüze sıkıcı gelmesi önlenmiş oluyormuş.. tavsiye ederim..
Mobilyaların hangi renk canım bnmkiler komple beyaz resim varmı senin koltuklarının
Kızlar değiştirdim iki 3 lüm sade pembeden berjemlerim çiçekli desenden olucak :) rabbim içime sindirsin içinde güle güle oturmak nasip etsin hepimize evlerimizde perdelerimiiii şimdi çiçeklidenmi yapsammmm yoksa sadedenmiiii
koltuk takımın çok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallahhhben oturma odama köşe takımının yastıklarını çiçekli yaptırdım perdede de fonlar yastıkların kumaşından çiçekli olucak bence sende berjerlerinin kumaşından fon düşünebilirsin çok güzel duruyo
Yani 2 berjerimde çiçekli olcak fonumda çiçeklimi olsun canımm :))
evet canım fonlarda çiçekli olsun ama aksesuarlarında zıt renkler kullan çok boğmasın odanı yada sade krem pastel tonlar kullan yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?