country koltuk takımı

bebekbebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
9
2
88
Şanlıurfa
Arkadaşlar ben country ev aşığıyım yatak odasını o tarza uygun olarak ikeada buldum. Ancak oturma gurubunu her ne kadar ben beğensemde cevremdeki kimse bnm begendiğim modeli beğenemedi (aşagıda begendiğim takım ) sizce country tarza uygun koltuk takımı nasıl olmalı cevremdekıler begendiğim modelin çok yamuk durdugunu sekılsız durdugunu soylediler misafir gelince açılmayacagı için zorluk çekeceğimi söylediler bende vazgeçtim arkadaslar country tarzında sade yataklı oturma gurubu önerebilirmisiniz bana yada nasıl almalıyım yardımcı olursanız mutlu olurum
119.webp

İlk mesajınızdaki koltuk takımı tabiki country tarz (bence country i çok seviyorum o yüzden her yerde didik didik araştırmasındayım)
Yalnız işte bize bazen uymayan yönleri olabiliyor. Yalnız sadece ikea da takılı kalmayın. Bulunduğunuz yerde ki mobilyacıları da gezin belki aynısını değil ama benzerinden yataklı olanı bulabilirsiniz.

Sadece benim fikrim alttaki takım country tarza uygun değil. En azından koltuğun kolları belli ya da şekilli değilde daha düz gibi olanlardan olabilir. Ve koltuk minderleri daha puf puf olmalı bence.

Umarım gönlünce bir koltuk takımı bulabilirsin

Bende ilk takım gibi almayı düşünüyorum Allah kısmet ederse bana göre country deyince aklıma direkt o koltuk takımları geliyor..

Merhaba canım bende evime bu tarz koltuk takımı almayı düşünüştüm ama bu koltuk sadece ve sadece oturmalık ne uzanmalık nede yatak olur onuda geçtim baza bilem yok bunlarda evinin küçüklüğünü büyüklüğünü bilmiyorum ama koltuk he zaman değişebilecek bir şey değil biliyorum görüntüsü çok güzel ama bence bana kalırsa ilk önce ne için koltuk sana hangi özellikleri lazım onları düşün ve öyle al ben doğutaştan carina köşe takımını altım ve çok çok rahat ve çok memnunum şimdiden alıcağın koltuğu güle güle kullan ve içine sinen sonra pişman olmayacağın şeyi al.... :) :) :)

bende bu takımın beyazı var, bir üclü ve ikili olmak üzere ,her yeri cıktıgı için temızlıgı kolay oluyor ben memnunum ama yatılı mısafırlık için uygun degıl tabı , size yataklı bulur musunuz bilmem ama maxxdepo yu onerebilirim orda da begenebileceğiniz guzel country modeller var bıraz tuzlu ama .

Back
X