- 20 Nisan 2024
- 187
- 8
- 13
- 31
- Konu Sahibi gizliklsin
Merhaba arkadaşlar bir firmadan koltuk takimi aldim yaklaşık 2 yıl olcak ve 15 gün sonra garantisi bitecek.2 adet 3 lu koltuk var ve koltukların birinin ayağında her sorun oluyordu egiliyordu servis gelip tekrar dik hale getirdiler.Ilk geldiklerinde zemininiz fayans kayma yapabilir dendi.Ee o zaman satarken ürünü bu özelliği de belirtin değil mi ! Neyse tekrar eğildi ayni ayak sonra servis tekrar geldi halbuki suntanin doğru konmamasi gibi vb sebepten dediler ve bu defa söküp taktılar yani fayans zemin hikaye.Neyse ürünü hiç silme yapmamistim zarar vermemek için bi talimatlara baktım beyaz sabunla silin yaziyor koltukta da bi yerinde leke gibi bisey var ama hicbirsey dönmedim sileyim geçer dedim baktım bu defa daha kötü oldu neyse servis geldi kullanıcı kaynaklı dedi bende örtü filan örtüp böyle idare ederim dedim.Birkac ay sonra da koltugun sungerinde potluk oluştu sünger bildiğiniz yukarı doğru çıkıntı oluşturdu yani bildiğiniz çıkıntı gozukuyor ve kötü bi görüntü oluşturuyordu.Servis geldi koltugu ters çevirip kumasi çıkarıp yapistiralim sorun kalmaz dedi neyse 3 gün sonra kenarından çıkıntı yine oluştu ve birde dikiş kısma yakın ya da dikiş yerinden galiba iki taraflı yırtık olusmus.Tekrar servisi çağırdım ve iki koltukta da sünger sorunu olduğu ortaya çıktı ve birinde de yırtılma var.Uretim kaynaklı dediler bu duruma ve onarıma goturucez dikicez ve sungerleri değiştirip tekrar yolllicaz dediler ancak ben bunu artık istemiyorum gizli ayıplı ürün satıldığını düşünüyorum.Leke konusunda da kullanıcı hatası var diye işten siyrilmaya çalışıyorlar ne yapacağım sizce tuketici haklarina basvursam olumlu dönüş olur mi ? Misliyle değişim istiyorum aldığıma bin pişman oldum. lütfen bilgi verin