şuan koltuk takımı alsam;
1-silinebilir kumaş ya da çıkıp yakınabilir kumaş tercih ederim.
2-asla yastıklı bir model terciih etmezdim (çünkü ev hep dağınık gibi gözüküyor)
3-ufak tefek olmasını tercih ederim altları çok sık pislik doluyor temizliği kolay olsun diye.
4-kolları ya deri, ya tahta ya da metal görnümlü olabilir (daha tamiz duruyor)
5-ayakları asla tekerlekli olmazdı kayıp duvarlarımı kazıtıyor çünük)
zaten kaliteli bir koltuksa sngerli yaylı olması okadar göze batmıyor..
aklıma gelenler bunlar cnm umarım işine yarar :))
tek kelime ile süpersin canım, harikasın : ))
aynı benim kafadasın
ne kadar ergonomik o kadar sağlıklı temzilik.
konu sahibesine önerim kenarları deri veya tahta olanlardan alması ve silinebilir kumaş olması.
kızlarr teşekkür ederim. Ben de kolları tahta olanlardan istiyorum. Ama aklıma şey geliyo, acaba hemen çıkar mı tahta yerleri??
bellona tatlım..
bnde bi soru sormak istiyorum yastıklı olmasın demişsiniz ya ben yastıklı modelleri çok seviyorum ndn dağınık göstersin ki aklım karıştı
bahsettiklerim arkası kalın süngerli olup sabit duran değil ama.
böyle minder tarzı yastık olanlar bi kere oturup kaltınızmı şekilleri bozuluyor.( hele benim eşim gibi bütün gece her koltuğu gezen bi eşin varsa)
çocuk oynarken yerlere düşüyor. yada çocuk oyun elemanı yapıyor yastıkları.
durduğu yerde durmuyor.
bir süre sonra şekilleri bozuluyor.
yastıklı şekiller satılan yerlerde çok cezbedici duruyor hergün hışıma uğramadıkları için
bende o cazibeye kapılmıştım :))
altı silinebilir olmalı ve yataklı olması çok büyük avantaj bence tabi oturma odanda kullanacaksan.ben deri sevmiyorum çünkü zamanla soyuluyo hele çocuklu evde hiç olmuyo yırtılma ihtimali çok yüksek tahta modellerde çok demode geliyor bana. silinebilir kumaş olması lazım süngerlerinin rahatlığı çok önemli ve geniş olması lazım çok dar olupta güzel modeller var ama hiç rahat olmuyorlar. yastıkları çok olan modeller dağınık duruyo denilmiş bencede öyle ama bende çok seviyorum bol yastıklı takımları çok şık duruyorlar
bahsettiklerim arkası kalın süngerli olup sabit duran değil ama.
böyle minder tarzı yastık olanlar bi kere oturup kaltınızmı şekilleri bozuluyor.( hele benim eşim gibi bütün gece her koltuğu gezen bi eşin varsa)
çocuk oynarken yerlere düşüyor. yada çocuk oyun elemanı yapıyor yastıkları.
durduğu yerde durmuyor.
bir süre sonra şekilleri bozuluyor.
yastıklı şekiller satılan yerlerde çok cezbedici duruyor hergün hışıma uğramadıkları için
bende o cazibeye kapılmıştım :))
canım katılıyorum sana bende bol yastıklı cok sevıyorum ama amaaaaaaaaaaaaa bir cocuklu aile geldımı aman tanrım kule oluyo ev oluyo ortalıga sacılıyo bıkıyosun duzeltmekten kenarlarını derı aldım pişmanımmmmmm cokkk :18:soyuluyo sılınmek ıstıyoo bıde kızım var daha ufak ama ilerde kucuk bi canavar olabiliracıla bılır aldım bu yonden iyi anlıcagın bu bir pişmanlık duyurusudur yenıden koltuk alcagım zaman hafif olmasına dikkat edıcem sezaryanlıyım zor kaldırıyorum 1 ton sankı koltuklar sılınebılır olmasına 2 yastıklı geniş tahta kenarlı bi kolyuk istiyorumm hafif kolyuk in agır koltuk aut
cnm evimde olan problemler benimde çok şükür çocuklu kimse gelmiyor zaten daha evlenmedim annemin evindeyim ama koltuklar yere sıfır temizlik yaparken çok zorlanıyoruz halıları yıkamaya falan vermekse tam bir çin işkencesi iki kişi zor toparlıyoruz halıları ev birbirine giriyor vallakenarları deri soyulmaya başladı kardeşim geçenlerde dikkat etmemiş birz yırtıldı çok kötü bir görüntü oluyor eski koltuklarımızında kol kısımları tahtadandı ömrü uzun olmuyor darbelere karşı dayanıksız oluyor çiziliyor vs yani en azından kendi evime geçtiğimde ben bunların olmamasına dikkat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?