Koltuk takımı alacağım ama karar veremiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

insomni.a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
4
0
86
Afyon
Arkadaşlar koltuk takımı almayı düşünüyorum gittiğim her yerde açık renkleri beğeniyorum ama karar veremiyorum.kenarları beyaz deri minderleri keten olan bir takım çok hoşumuza gitti ama temizliği nasıl olur bilemiyorum kullanan kullanmayan herkesin fikirlerini bekliyorum.teşekkür ederim.

Canım benim koltuklarım krem renkte hergün üstündeyiz,sorun yaşamıyorum.
Aslında renkten çok kumaşın türü çok önemli,leke tutmayan,sıvı geçirmeyen bir kumaş türü seçmelisin.
Benim koltukların kumaşı Antilop cnm

açık renk koltuk kllananlar hangi standarftlarda kullandıklarınıda yazarlarsa banada referans olur. çocuklu çocuksuz - günlük yada misafir odası- kumaş türü vs...

ben 3 sene beyaz koltuk kullandım,oturma odamda.ketendi...
evde çocuk yoktu ama bişeyler döküldüğü olmuştu...
baş edemedim,değiştirdim...kese kağıdı tonunda aldım,çok memnunum...
eğer illa açık renk alıcam diyosan,deri tercih et bence...

teşekkür ederim yorumlarınız için .ben de antilop istiyorum ama satan kişi illa keten diyor biraz da gıcık oldum antilop geçen yılların kumaşıymış falan filan iki tane çocuğum var onlarda düşündürüyor çoook kararsız kaldım. değiştirdim demişsin ya o kumaş hangisi.

bende istiyorum..kenar silmekten bıktım kenarları deri istiyorum..üçlüsünün arka yastıklarını kaldırdığımda en azından bir kişinin yatmasını istiyorum...bide altının yerden biraz yüksek olmasını istiyorum,kolay silmek için...istiyorumda istiyorum..eşim öyle diyo...

Günlük oturulacaksa açık renk ve yastıklı önermiyorum minderler bozuluyor ben ikikez minder yaptırdım yine yaptırcam kumaşı şönil kumaşın bir çeşidi leke tutmuyor kolay siliniyor sildikçede ışıl ışıl oluyo bide büyük geniş kalıplılar çok yer tutuyor altını temizlemesi sorun çok ağır oluyor bir daha koltuk alsam
küçük kalıplı
başları deri
altı yere yakın
kesinlikle mindersiz
tekli koltukları açılan
perde ve halıya kolay uyum sağlayabilen bir renkte alırdım

Back
X