Koltuk sildirecem,hangi temizlik bezi ve deterjan tavsiye ediyosunuz

Siminru

Canım üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.948
2.544
133
Bir tane açık renk yapay deri koltuk ve iki tane açık renk berjer (bunlar normal leke tutmayan doşemelik kumaştan)var, ben tertemiz silemiyorum herçeşit bez denedim,belki gucum yetmiyordur diye kadın tutucam,nasıl bez alayım tavsiyeniz neler

Ben aspirin kullanıyordum hep iyidirde. Ama en son fairy bulaşık makinası tableti ile temizledim inanılmaz güzel temizliyor. Ama sizin koltuklar deriymiş ben başlığa göre cvp yazdım kusura bakmayın. Ama deri koltuklar için temizliyiciler var diye duymuştum

eski bir çarşaf ya da beyaz atlet, deterjan ,için de beyaz sabun

Olsun zaten biri deri oburleri nirmal, aspirinle sildireyim kumaş olanları :) saolun

Berjerler icin orgu lif ve arap sabunu. Deri icin bez cok sert yada cok yumusak olmayan bisey lazim ama bilemedim. Yerinizde olsam koruyucular var deri icin onlari kullanirdim

Hali yıkama fabtikalarinin koltuk temizlemeleri de oluyor bazen.
biz çok memnun kaldik eve geldiler bir saat bile olmadan 4 kanepe 2 berjeri hallettiler.hem de tertemiz iz kalmadan.. temizlikci kadinlardan çok daha iyi..

Hali yıkama fabtikalarinin koltuk temizlemeleri de oluyor bazen.
biz çok memnun kaldik eve geldiler bir saat bile olmadan 4 kanepe 2 berjeri hallettiler.hem de tertemiz iz kalmadan.. temizlikci kadinlardan çok daha iyi..
Nereye yaptirdiniz acaba hangi firma ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…