Koltuk secimi

Ketell

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
362
321
18
Hayirli aksamlar arkadaslar. Sizlere bisey danismak istiyorum simdi ben evleneli 10 sene oldu koltuklarimi vorseniz aglarsiniz bi magazayla gorustuk ve taksitle koltuk alicaz insaAllah size sormak istedigim kose koltukmu yada oturma grubumu hangisi daha kullanisli olur malum bidaha kolay kolay alamam. Biz 4 kisiyiz evde misafir gelince falan nasil olur .Biraz heyecan yaptim da:eek:bana bi akil verseniz .Tesekkur ederim simdiden.

Köşe koltuk misafir 5 kisiden fazla gelirse eger dipdipe tıkış tıkış oturmak zorunda kalıyor. Ekstra bi odaya köşe güzel fakat bence oturma grubu mantıklı ve kullanisi olan.

Oturma grubu alın misafir gelince köşe zor oluyor bir de enza ya da doğtaş Ali'n hem tarz hem de indirim var şimdilerde. Kelebek mobilya da da güzel ürünler vardı bir de daha ucuz teleset mobilya var ürünleri de bayağı kaliteli beş senedir taş gibi ablamın koltukları

Hem salon hem oturma odası olarak kullanacaksaniz köşe takımı almayın benim evimde köşe takımı ve tekli 2 koltuk var ve misafir geldiğinde hiç kullanışlı olmuyor yani odanız aynı zamanda salonsa oturma grubu alsanız daha şık durur

Köşe koltuk alırsanız karşısına bi kanepe şart oluyo .
Oturma grubu daha kullanışlı bence .

Oturma grubu derim ben 2 büyük -2 küçük şeklinde daha kullanışlı oluyor,köşe koltuk takımı misafir gelince sıkıntı oluyor dip dipe sıkıntı oluyor insanın nefesi daralıyor hele kalabalık misafirlikte.

Köşe koltuk misafir 5 kisiden fazla gelirse eger dipdipe tıkış tıkış oturmak zorunda kalıyor. Ekstra bi odaya köşe güzel fakat bence oturma grubu mantıklı ve kullanisi olan.
Evet bencede ama magazada bi kose koltuk gordum bayildim ama napalim artik hangisi daha kullanisliysa onu alicaz kismet.

Kullandinizmi hic?

Kullandinizmi hic?
Çok yakın bir Komşum kullanıyor hiç memnun değil en son evine oturmaya gittiğimde ruhum daraldı resmen nefesim kesildi ve kalabalıktı o yüzden sevmedim ben,benim evimde klasik koltuk takımı var daha rahat oluyor.

Köşe koltuklar güzel gorunuyor ama misafir açısından sıkıntılı. Ben köşe kullaniyorum cunku oturma odam küçük ve zaten çok fazla gelen giden olmuyor kalabalik misafir almiyorum ve evde iki kişiyiz eşim, ben. Bize yetiyor.

Tesekkur ederim sanirim fikrim degisti.

Benim gordugum kose bayagi buyuk yani baya 3 kose gibi kullanim acisindan pisman olursam yenisini alamam.

Oturma grubu tercih et arkadasim o L grubu ayriliyor akli basinda oturma frubu seni baya idare eder ama L dedigin ogrenci isi
Kurumsal bir firmaua mi baktin bende bu ara bakiyorum butun fitmalarda indirim var yeni yil sebebi ile

Kumasinida kadife yapmani oneririm