• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk secimi

ajhaaa nedense insanda oyle bir his olusuyor onu gorunce , kimse normal oturamiyodu hep de ben ayakta kaliyodum :deli:
en sonunda eeehhh deyip sattim koltugu gidip oturma grubu aldim rahat ettim
simdi uclu koltukta uzaniyorum tepemde xoxuklarla
Ne guzel size benim koltuklari birak satmayi ustune para versem kimse almaz.Bak aklima geldi bisey anlatiyim size biz televizyon kullanmiyoruz evde de eski tuplu televizyon var dedim satiyim sokaktan eskici geciyor dedim gel eskiciye dedim bunu evine koy saglam izlersin eskici guler:abla ayiptir solemesi bizde plazma var :KK53:begenmedi yaaaa.

Köşe aldım...pismanim :) oturma grubu olarak ayirdim 3 parca zaten ...ama 1-2 yıla değistircem normal oturma grubu alırim

Eski evim ufaktı oturma gurubu kullanıyorduk şimdiki salonum büyük 3 e 3.30 L koltuk aldım bir de büyük pufu var, misafire de yetiyor. Salonumda yemek odamda var 6 sandalyeli kalabalık olursak onlarda kullanılıyor. L koltukları seviyorum ben eşimde bende rahat rahat yayılıyoruz, misafir bir şekilde idare ediliyor önce bizim rahatımız valla, altları da sandıklı bütün dağınıklığımı topladı
3 30 nasil oluyor yani 3 kose gibimi benim gordugumde baya buyuktu.

Ne guzel size benim koltuklari birak satmayi ustune para versem kimse almaz.Bak aklima geldi bisey anlatiyim size biz televizyon kullanmiyoruz evde de eski tuplu televizyon var dedim satiyim sokaktan eskici geciyor dedim gel eskiciye dedim bunu evine koy saglam izlersin eskici guler:abla ayiptir solemesi bizde plazma var :KK53:begenmedi yaaaa.
:KK70::KK70:

İki üçlü iki tekli oturma grubu kesinlikle. Köşe koltukta misafirlerinin inci gibi yanyana dizilmesini istemiyorsan tabi :KK48: Nubuk kumaşlar çok iyi oluyor leke tutmuyor bir de odani ölç özellikle 3lu koltukları odanın boyuna göre al mağazada küçük görünüyor o kocaman takımlar alıp eve getiriyorsun sığmıyor sonra.

İki üçlü iki tekli oturma grubu kesinlikle. Köşe koltukta misafirlerinin inci gibi yanyana dizilmesini istemiyorsan tabi :KK48: Nubuk kumaşlar çok iyi oluyor leke tutmuyor bir de odani ölç özellikle 3lu koltukları odanın boyuna göre al mağazada küçük görünüyor o kocaman takımlar alıp eve getiriyorsun sığmıyor sonra.
Evet istemem tabiki tesekkur ederim.Zaten oyle buyuk biseu bakmam ben spor tarz seviyorum avangard falan onlar buyuk oluyor.

bende Allah nasıp ederse degısçem köşe düşünüyodum hoş halada düşünüyorum
köşelerin 7 kişiliği var modern tekillerden de bır tane düşünüyorum bakalım ınsallah

Köşe koltuk takımı kullanmış biri olarak yazıyorum berbat ötesi birşey misafir geldiğinde kullanışsız temizliği zor ve salonu basitleştiriyor. Kesinlikle almayın. Modern ve kaliteli bir markanın ürününü kullandım ama malesef hepsi aynı : (

Ben kose takimi aldim salona.Cok severek aldim kendi kullanimimiz icin cok rahat ama misafir icin ve arada oturma duzeni degisikligi falan yapmak isteyen icin kullanisli degil.

Oturma grubu al yada köşem yada başka bilemem ama mutlaka leke tutmayan kumaş olsun ve alt tarafında boşluk olsun altını süpürüp temizlemesi kolay olsn die . En büyük pişmanlığm buydu senlede paylaşayım sende pişman olma :temizlik:

Oturma odamda köşe, salonumda oturma grubu var. Misafir açısından zaten herkes söylemiş köşe takımına ip gibi diziliyorsun:)) ne kadar uzun da olsa yanındakiyle sohbet çok komik oluyor sıra arkadaşınla sohbet eder gibi:))) temizlik açısından da köşe takımını itip kakmak çok zor, oturma grubunun parçaları çok daha pratik bir şekilde temizleniyor. Hatta altı silinebilir alırsanız çok daha pratik olur. Son olarak iki üçlü iki tekli; veya da iki çoklu (3’lüden uzun oluyor adı her neyse:)) bir tekli almanızı tavsiye ederim. Mutlu günlerde kullanın.

Köşe koltuk bence çok daha kullanışlı evimize aldık önemli olan boyutu aslında hem rahat hemde ortaya açılan bir orta sehpa aldık misafir gelsin açıyoruz tüm koltuk boyunca (sehpa 12 kişilik masa oluyor) alcak modda da açıla bildiği için ikram filan aşırı rahat oluyor. Koltuk takımları bence salonda çok yer kaplıyor salon genişse düşünülebilir.

Hayirli aksamlar arkadaslar. Sizlere bisey danismak istiyorum simdi ben evleneli 10 sene oldu koltuklarimi vorseniz aglarsiniz bi magazayla gorustuk ve taksitle koltuk alicaz insaAllah size sormak istedigim kose koltukmu yada oturma grubumu hangisi daha kullanisli olur malum bidaha kolay kolay alamam. Biz 4 kisiyiz evde misafir gelince falan nasil olur .Biraz heyecan yaptim da:eek:bana bi akil verseniz .Tesekkur ederim simdiden.
köşe koltuk almanı tavsiye etmem çünkü misafir gelince sıkışırsınız. aynı zamanda nufüs artarsa da sıkıntı yaşarsanız. 3+3+1+1 en güzeli.

Back
X