• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk secimi

Oturma grubu alın misafir gelince köşe zor oluyor bir de enza ya da doğtaş Ali'n hem tarz hem de indirim var şimdilerde. Kelebek mobilya da da güzel ürünler vardı bir de daha ucuz teleset mobilya var ürünleri de bayağı kaliteli beş senedir taş gibi ablamın koltukları
Tesekur ederim bilgiler icin magaza sahibi tanidigimiz yani bize yardimci olucak baska yerde daha uygunuda vardir ama iste taksiti falan ayarlamayiz diye bakmadik.

Oturma grubu tercih et arkadasim o L grubu ayriliyor akli basinda oturma frubu seni baya idare eder ama L dedigin ogrenci isi
Kurumsal bir firmaua mi baktin bende bu ara bakiyorum butun fitmalarda indirim var yeni yil sebebi ile

Kumasinida kadife yapmani oneririm
Yok biz bi magazadan baktik 300 civari fiyati sizce nasil uygunmu?

Hem salon hem oturma odası olarak kullanacaksaniz köşe takımı almayın benim evimde köşe takımı ve tekli 2 koltuk var ve misafir geldiğinde hiç kullanışlı olmuyor yani odanız aynı zamanda salonsa oturma grubu alsanız daha şık durur
Evet hem salon hem oturma odasi ayni olucak degisiklik olsun dedim ama heralde oturma grubu daha kullanisli .Tesekkurler.

Köşe koltuk hiç kullanışlı değil.birde yanyana diziliyorsun komik oluyor oturumu

uzun yillar kose koltuk kullandim en sonunda degistirdim xunku sigamiyor insan , bide herkesin bi uzanasi geliyor ev ahalisi olarak ayakta kaliyoduk :KK53:
ben oturma grubu diyorum

uzun yillar kose koltuk kullandim en sonunda degistirdim xunku sigamiyor insan , bide herkesin bi uzanasi geliyor ev ahalisi olarak ayakta kaliyoduk :KK53:
ben oturma grubu diyorum
Valla biliyomusunuz kose koltugu gordugumden beri aklimda hep uzanmak var:KK53:

Hahah simdi gozumun onune geldi trencilik oynariz bizde :KK45:yok yok vazgectim zati.
Aynen tren gibi geliyor benim gözümede hani kalabalık olmazsın kendi çekirdek ailen olur misafirinde pek kalabalık gelmez o zaman alınabilir ama mesela bize yemekli bir misafir gelse akşama en az 4 kişi olur 4 kişide biz olsak hadi 8 yada 10 kişi olsun insan hiç rahat edemiyor.

Aynen tren gibi geliyor benim gözümede hani kalabalık olmazsın kendi çekirdek ailen olur misafirinde pek kalabalık gelmez o zaman alınabilir ama mesela bize yemekli bir misafir gelse akşama en az 4 kişi olur 4 kişide biz olsak hadi 8 yada 10 kişi olsun insan hiç rahat edemiyor.
Yani aman aman gelenim olmaz ama zaten bizde 4 kisiyiz .Heves etmistim iyiki konu acip sormusum yoksa onu aliyordum.

Valla biliyomusunuz kose koltugu gordugumden beri aklimda hep uzanmak var:KK53:
ajhaaa nedense insanda oyle bir his olusuyor onu gorunce , kimse normal oturamiyodu hep de ben ayakta kaliyodum :deli:
en sonunda eeehhh deyip sattim koltugu gidip oturma grubu aldim rahat ettim
simdi uclu koltukta uzaniyorum tepemde xoxuklarla

Hayirli aksamlar arkadaslar. Sizlere bisey danismak istiyorum simdi ben evleneli 10 sene oldu koltuklarimi vorseniz aglarsiniz bi magazayla gorustuk ve taksitle koltuk alicaz insaAllah size sormak istedigim kose koltukmu yada oturma grubumu hangisi daha kullanisli olur malum bidaha kolay kolay alamam. Biz 4 kisiyiz evde misafir gelince falan nasil olur .Biraz heyecan yaptim da:eek:bana bi akil verseniz .Tesekkur ederim simdiden.

Eski evim ufaktı oturma gurubu kullanıyorduk şimdiki salonum büyük 3 e 3.30 L koltuk aldım bir de büyük pufu var, misafire de yetiyor. Salonumda yemek odamda var 6 sandalyeli kalabalık olursak onlarda kullanılıyor. L koltukları seviyorum ben eşimde bende rahat rahat yayılıyoruz, misafir bir şekilde idare ediliyor önce bizim rahatımız valla, altları da sandıklı bütün dağınıklığımı topladı

Back
X