Koltuk kaplatma

koltuk kaplatma işi ,astarı yüzünden pahalıya geliyor...bir fiyat alın isterseniz öncelikle..çünkü o fiyata yenisi alabiliyorsunuz öyle söyliyim.

ayy o resimde ferahlik gördüm güle güle oturun:))

Teşekkür ederim amin Ferah çünkü minimum eşya mantığındayım kayınvalidem sinir oluyor bunu oturma odası yapın oraya alın buraya da bir takım alın diyor ama asla klasik takım almam üçlü ikili tekli şeklinde. En fazla iki tane ikili ya da bir üçlü bir de ikili alırım

Astari yuzunu falan gecmiyor arkadaslar.
Doseme falan degisirse o dediginiz gecerli.
Arkadasin koltuklari zaten yeniymis, döşemesi saglamdir.
Ben koltuk takimini seneler once 4bine almistim. Hala guncelligini koruyan bir takim.800e hallettiler isi.

Biz berjelleri daha yeni kaplattik.
Kesinlikle yeni almaktan daha uyguna geldi .
Bir tane uclu, bir tane ikili, iki tane de tekli vardi tay tuyu Ile kaplandi 1800 tl verdik.

İçimi rahatlattnz harika olms ck begendm bende kaplaticm büyük ihtimal ya sağlam koltuğu neden degistreymki

Peki bolgesel kaplatma olabiliyor mu? Suni beyaz deri koltuklarimin kol kisimlarini kedim tirmalamis. Yalnizca kol koyma yerlerini kaplatsam olabiliyor mu?

tay tuyuu yaptırın bence,yok ıskeletı kalıtelı madem bencede kaplatın nerde yasıyosunuz ?

ben kaplattım..hem salon koltuklarımı hem çekyatlarımı..pahalı falan değil 1500 tl civarı tutuyor tay tüyü kumaş..gayette güzel oluyor..biraz eskisin salon koltuklarım tekrar kaplatıcam..

sigara içtiği sürece aynı sorun olacak

Benzer sorun bende de var
Koltuklar kaliteli ama kumaşı silinebilir değil
Şimdi kızım oldu haliyle kirletiyor, zor oluyo
Bi kez yıkattım koltukları ma pek hassas iz var sanki su izi
Kaplatmayı sordum aldığım yerde çok pahalı
Normal kaplamacılara sordum 2000 civarı dediler, biz sana yeni koltuk verelim dediler
Erteledim o yüzden kafam karıştı

Şimdi yeni bişey duydum
Daha bakmaya fırsatım olmadı
Söyleyeyim belki sen bakarsın ya da bilen vardır

Aynı koltuk yüzünden silinebilir, lastikli örtü dikiyolarmış
Ben örtü sevmem mesela ama bu örtünün fotosunu görmüştüm örtü nerde demiştim
Gelip eve ölçü alıyolamrış birebir koltuğuna uygun silinebilir lastikli örtü dikiyolarmış, çıkarıp yıkayadabiliyosun
Bu da 800 TL civarıymış
Bana bu daha cazip geldi ama bi araştırmak lazım

Ama sırtımızı dayadgmz yerlere fln nasıl oluyorki valla bnmki silimi ck rahat ben makinayla da yikiyom bazen pırıl piril oluyo 2milyara da razıyım ben tay tüyü veya kaz tüyü yaptirirsnz bi sorun olmaz ben ole dusunuyorm bakalm yarın eşimle aldgmz yere sorucaz önce ozmn yazarm iki koltuğa nekdr dicek ler merk edyrum

Benimki köşe bi de köşe daha zor bilmiyorum
Arka kısıma da oluyomuş örtü, birleşik.

A iyiymiş benim koltukların da leke tutuyor. Sadece minderine lastikli kılıf geçirirse güzel olur. Tabi belli olmuyorsa. Bende örtü sevmiyorum.

A iyiymiş benim koltukların da leke tutuyor. Sadece minderine lastikli kılıf geçirirse güzel olur. Tabi belli olmuyorsa. Bende örtü sevmiyorum.
Normal örtüler kayıyo
Kızım tutup yoluyo zaten iki de bir onu düzelt bay geldi
Bu aynı tay tüyünden yapılıyomuş, birebir eve gleip ölçü alıyorlarmış, lastikliymiş
Bi geçiriyomuşsun yanlarından cuk koltuğa oturuyomuş ( lastikli çarşafa benzer sanırım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…