- Konu Sahibi Nazar etme noluur
geçenlerde yine bir fiyat alayım dedim salon takımım için 1750 dediler..ben 1500 e yaptırmıştım ama 2.5 yıl oldu..1500se süper valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçenlerde yine bir fiyat alayım dedim salon takımım için 1750 dediler..ben 1500 e yaptırmıştım ama 2.5 yıl oldu..1500se süper valla
Selam kızlar size birşey danışmak istiyorum benim oturma odasında iki tane üçlü koltugum ve bir adette berjerim var kaz tüyü kaliteli kumaşı var markalı almıştık 4yil lik evliyim 4 yıl önce biz bu 3koltugu 6 buçuk milyara almistk şöyle bir talihsizlik yasadm esim sigara içerken koltuğu bikaç yerinden yaktı kumaş hassas olduğu için direk içine cekiyo söndürmeye çalışsakta nereye değerse anında yakiyo goruntu çok kötü olduğu için ben ortuyle kapatyrm malesef smdi ben bu koltukları kaplatmak istyrum yeni almak istemiyorum çünkü saglamlar aranızda kaplatan var mı sizce eskisi gibi olur mu yine aldığım yere vermeyi düşünüyorum yada başka bir kumastan mi kaplatsam onerebilecegnz kumaş varmi şimdiden tsk ederm
Sağol varolBu bilmislikle demissiniz de, bilmediğiniz için dedim zaten.
Kaz tüyü kumaş değildir.
Dolgu seklidir.
Yani koltuklariniz kaz tüyü ile doldurulmuştur , üzerinde ki kumaş turu kaz tüyü değildir.
Kaz tüyü kumaş olacak biçime henüz sokulmadi, şişme montlarda, yastıklarda, yorganlarda çok tercih ediliyor ve pahalı. Yani mobilyalarınız o nedenle pahalı.
Tay tüyü kumaş var.
Herkeste hem fikir tay tüyünde.
Şimdiden hayırlı olsun
Nazar etme noluur
Evet haklısınız bende aldığım yere gitmeyi düşünüyorumKesinlikle aldığın yere ver, onların model konusunda tecrübesi olduğu için döşemesini daha iyi yaparlar.
Bizim daha 5 ay önce dogtas'tan aldığımız L koltuğa eşim sigara düşürdü. Rengi açık olduğu için yanık kötü duruyordu. Sadece yanık olan oturum yerinin kumaşını değiştirmek istedim ama firma sağolsun ileride lazım olabilir diye koltuğun tüm kumaşını dikip evde monte edilebilecek şekilde ve oturum yerlerini tüm minderler dahil göndermişler. Hepsini de 400 tl'ye yaptılar.
Aldığımız zaman 4bin küsurdu koltuk.
Farklı kumaşla bile yaptıracak olsan, kumaşı kendin al muhakkak üreticisinde yaptır o yüzden.