Koltuk kaplatma

Bu bilmislikle demissiniz de, bilmediğiniz için dedim zaten.

Kaz tüyü kumaş değildir.
Dolgu seklidir.
Yani koltuklariniz kaz tüyü ile doldurulmuştur , üzerinde ki kumaş turu kaz tüyü değildir.

Kaz tüyü kumaş olacak biçime henüz sokulmadi, şişme montlarda, yastıklarda, yorganlarda çok tercih ediliyor ve pahalı. Yani mobilyalarınız o nedenle pahalı.

Tay tüyü kumaş var.
Herkeste hem fikir tay tüyünde.

Şimdiden hayırlı olsun
Nazar etme noluur

Ben 2 adet kanepe kaplattım bellona idi kanepeler sapasağlamdı. Nakliyesi ve kumaşı dahil 950 TL'ye geldi. Şimdi o kalitede kanepe almak istesek tanesi 800-900 TL zaten. Kumaşını Unkapanı'ndaki İMÇ'den beğendik aldık mis gibi oldu. Bazasında bir yeri çatlatmışlar artık ne kadar hoyrat davrandılarsa. Ama sonuç olarak memnunuz.

Sağol varol

Giydirme koltuk örtüsü diktirebilirsiniz o daha ucuza gelir sanırım.Bende araştırıyorum çalışma odamdaki kanepeler için internete yazarsanız oradan modelleriinceleyebilirsiniz.

bence de eger istanbul`da iseniz gidin kumas toptancilarina gönlünüzün diledigi kumasi secin ve gercekten isinin ehli bir ustaya yaptirin.vallaha sizin yerinizde olup kumas secmeye gitmek isterdim.hatta bir kac da minder diktirin oldu size yepyeni koltuk.neden var olani atip yenisini alasiniz ki.bu tüketim cilginligina siz de dahil olmayin.Ayrica düsünülürse gercekten ucuza gelir.hem ustaya para kazandirmis olacaksiniz hem de var olan koltuklarinizi degistireceksiniz.

Kesinlikle aldığın yere ver, onların model konusunda tecrübesi olduğu için döşemesini daha iyi yaparlar.

Bizim daha 5 ay önce dogtas'tan aldığımız L koltuğa eşim sigara düşürdü. Rengi açık olduğu için yanık kötü duruyordu. Sadece yanık olan oturum yerinin kumaşını değiştirmek istedim ama firma sağolsun ileride lazım olabilir diye koltuğun tüm kumaşını dikip evde monte edilebilecek şekilde ve oturum yerlerini tüm minderler dahil göndermişler. Hepsini de 400 tl'ye yaptılar.
Aldığımız zaman 4bin küsurdu koltuk.

Farklı kumaşla bile yaptıracak olsan, kumaşı kendin al muhakkak üreticisinde yaptır o yüzden.

Evet haklısınız bende aldığım yere gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…