koltuk altından ameliyat olan kızlar ne kadar zaman sonra agda yaptınız acaba,,

gamgamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
85
0
36
Ankara
koltuk altından ameliyat olan kızlar ne kadar zaman sonra agda yaptınız acı sızı oldu mu acaba,,ya da ne kadar zaman sonra yapmayı önerirsiniz...
cvplar için şimdiden teşekkür edioruum

dıkıs ızlerın tamamen kapandıktan sonra ve hassasıyetın gecıkten sonra yaptır agdanı..benım meme altı kesısı boyle bır tecrubem yok ama doktorunda bu sekılde soleer sana.

tatlım doktorum bana taa 1 ay bittikten sonra artk herşey serbest agda filan yaptırabilrsn dedi,,ama ne mümkün koltk altım daha uyuşuktu ve dikişlerim daha duruyodu,,o yüzden bi daha doktoruma sormam çünkü yap bişey olmaz der :))) belkide cidden bişey olmaz ama tırsıyorm yinede..

ya kızlar koltuk altını çok kötüleyen doktor oldu. kafam karıştı. aslında konu başlığıyla alakalı değil ama koltuk altından yaptıranlar bakacağı için sormak istedim. özellikle silikonun omza doğru kaydığı felan söyleniyo :s ????

memene daha uzak oldugu ıcın koltuk altı daha fazla dokun zarar gorecek amelıyatta ve protezın tam oturmama gıbı bır rıskıde var..benım doktorum meme altından yapıyo genelde ve memeye en yakın yer oldugu ıcın ve potez daha ıyı yerlestıgı ıcın sekıl almasıda daha guzel oluyo demıstı..bende onu dınledım ve memnunum..ayrıca hıc bır ız tamamen yok olmadıgı ıcın guneslenırken koltuk altında ıızler dha fazla belırgın olacak ama meme altında boyle bır durum yok..
meme ucundan yerlerstırılen protezde tam oturmuyo genelde onuda onermıyolar..

walla ben bi koltuk altı yöntemiyle ameliyat olan biri olaraktan,,çok memnunum başa dönsem yine aynı yöntem derdim..gögüslerim omzuma yakın filan degıl gögüs ucumu baz alacak olursam tam ortada..izlere gelince iz takıntım vardr benim bunun için koltuk altı çok mantıklı geldi bana..6 ay sonra iz kaybolmıycak tamamen ama koltuk altı çizgime denk getirdiği için doktorum şu an bile belli olmuyo nerdeyse(ameliyat olalı 2 buçuk ay oldu)bi 6 ay dolunca renk tamamen pembeleşecekmiş yani 1 sene sonra sanmıorumki izlerim belli olsun :)) bence koltuk altı mükemmel bi yöntem kas kesilio filan dien arkadaşlar var,hayır arkadaşlar ortada ne kesilen bi kas var ne de kan revan..kasaltı oldum 4. gün dışarı cıktım fıldır fıldr gezdim walla :)

gamgamm su bazlı protez taktırmıs olmalısın,ondan memnun musun?yumusaklıgı nasıl ? sekli nasıl? damla gibi duruyor mu? haziran ayında koltuk altı kesısıyle ameliyat olsam,ne zaman tatile gidebilirim sence?

ben de koltuk altı kesisiyle ameliyat oldum. bugün 10.günüm ben de iyiki koltuk altıyla oldum diyorum. benm doktorum koltuk altına endoskopik tekniğini kullanarak silikonu yerleştiriyor. kameralı bir teknik. silikonun konacağı yeri kamerayla rahatlıkla görtebldği için hiçte dokuların zarar görmüyor. kamerasız girilirse silikokunun doğru yerleştirilmesi hem zor hem de dokularınla fazla oynandığı için ağrın çok olur. benm ilk gece ağrım oldu bu kadarıda gayet normal. ben de 4. we 5. günlerinde gezenlerdenim

bu arada koltuk altına uzun bir müddet ağda yapmayı ben şahsen önermem. ben çıkan yerleri cımbızla anneme aldırıcam. ufak ufak çıktılar benm mesela. doktoruma kontrole gitmeden önce anneme aldırcam

iz konusuna gelince doktorumun dedğini aynen söylüyorum sitesinde de yazıyor. koltuk altı derisi , derisi itibariyle daha ince we kendisini daha çok yenileyebilen bir bölge. doktorum 6.aya kadar gözle görülür şekilde ciddi bir izin kalmayacak, ama 1 yıla kadar tamamen kaybolacak dedi. zaten koltuk altı derisini ağda , makine vs. aldığmzdan dolayı ufak ufak çizgilerimiz mewcut. ki çok az bir izimiz kalsa bile bunun anlaşılması çoook zorr. kısacası koltuk altı ameliyatını tawsiye ediyorum ama kamaralı sistemle olmalı , hem silikonun doğru yerleşmesi için hem silikonun kaymaması için doğru yere konması şart. bu da kesin kamera yöntemiyle olur diyorum

Son düzenleme:

Gecmis olsun,memnun olmana sevindim,bende koltuk altı kesisi dusunuyorum aklımda ki tek soru,serum fizyolojık protez? Bu konu hakkında ki fikirlerini de anlatırsan muhtesem olur

sveat-brave hangi doktora, hangi şehirde ameliyat oldun canım? Ben de araştırıyorum da:)

canımm doktorum Zekeriya Kul. İstanbul'da Asya yakasındaki Özel Sema hastanesinde ameliyat oldum. ameliyat yöntemim hakkındaki bilgilere, Sweet_brave meme ameliyatı başlığımdan okuyabilirsn canm. soruların olursa yine cvplarım Allah yardımcın olsun inşallh doktorunu bulup sen de kurtulursn canımm

Gecmis olsun,memnun olmana sevindim,bende koltuk altı kesisi dusunuyorum aklımda ki tek soru,serum fizyolojık protez? Bu konu hakkında ki fikirlerini de anlatırsan muhtesem olur

teşekkür ederim canm beniimm.. En çok kullanılan silikon, serum fizyolojik ile dolu olanlardır. Bu tür protezlerin sağlığa zararı yoktur. 2 çeşit olarak piyasada bulunur:

-akıcı silikon jel

-yüksek kohesiv silikon jel. ( benim protezim kohesiv jel)

akıcı silikon jel meme protezinin dış zarı yırtıldığında dışarı akar; ama kohesiv silikon jel, zar yırtılsa bile dışarı sızmaz, tek bir kütle gibi hep zarın içinde kalır. Sızma olmaması da hastalara çok büyük bir avantaj sağlar. Silikonun anne sütüne geçmesi de söz konusu değildir.

Protez çeşitleri : yuvarlak, anatomik (damla)

ayrıca kohesiv jel'i ucundan tuttuğunda, alt tarafta birikme yapar yani memede damla görüntüsü oluşur, en doğal görünüm elde edilmesini sağlar. bu faydalarından dolayı ,şiddetle kohesiv jeli öneririm.

Sweet_Brave lutfen kaybolma bir yerlere,koltuk altı kesisi yaptıran birini bulmak zor,bu kadar guzel izah edeni bulmak daha zor =) sımdı sorularımı sorayım,vakıt buldukca yazarsın =)

1.Sence serum fizyolojik protez,diger protezlerden daha az mı dogal,yani taktırmadan once dokundugunda bi fark hıssettın mı? calkalanma sesinin duyuldugu dogru mu :) ?

2.Goguslerın suan icin sert ve siskinse ne zaman normal haline gelirmis?

3.izlerin ne durumda,kolunu kaldırmasan bile yandan yonden gorunucek sekılde mı?

4.Ne zaman denize girebilir,guneslenebilirmissin?

5. (cok özel olmayacaksa) erkek arkadasımız var diyelim ,ne kdr sure dokunmaması gerekıyor

6.Doktorun özellikle bu konuda uzmanlasmıs bir doktor muydu?senden once koltuk altı kesısı cokca yapmıs mı?

7.Ortalama bir fiyat verebilir misin?

8.iyki varsın,gecmis olsun,bence harika bir yıl seni bekliyor =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…