• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altında kitle

bahar erdem

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2021
24
2
6
21
Merhaba 18 yaşındayım dün sol koltuk altımda bi acıyla uyandım dokunduğum zaman çok ufak leblebi büyüklüğünde bi kitle olduğunu fark ettim kolumu kaldırırken canım acıyordu. Ertesi gün de bu sefer sağ koltuk altımda bi acı olmaya başladı sizce ne olabilir daha önce böyle birşeyle karşılaşan varsa bilgi verebilir mi

lenf nodlari şişmiş olabilir, bastırınca ağrı oluyorsa belki enfeksiyon kaynaklıdır. yine de bir genel cerrahiye gitseniz iyi olur muayene için

Ağrı ve ikisinde de varsa enfeksiyon kaynaklıdır diye düşünüyorum. Yakın zamanda gribal enfeksiyon geçirdiniz mi? Lenf bezlerinize vurmuş olabilr. Ama yine de doktora gidin muayene olun.

Merhaba 18 yaşındayım dün sol koltuk altımda bi acıyla uyandım dokunduğum zaman çok ufak leblebi büyüklüğünde bi kitle olduğunu fark ettim kolumu kaldırırken canım acıyordu. Ertesi gün de bu sefer sağ koltuk altımda bi acı olmaya başladı sizce ne olabilir daha önce böyle birşeyle karşılaşan varsa bilgi verebilir mi
Bence bir doktora görünün çünkü her şey olabilir benim göğsümde böyle nohutdan az büyük vardı gittim gösterdim rahat ettim nasıl bir beze yumuşak mı sert mi kaygan mı

Yaklaşık 2-3 gündür de kulağımın altında boynumda çıktı diğerinden daha büyük ama acımıyor

Back
X