- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.234
-
- Konu Sahibi mermaid2608
kullanma canım ben ne zaman rolon kullansan (marka farketmiyor) başıma geliyordu bahsettiğin şey.. rolonun her türlüsünü bırak bir dene bakalım.Sebamed kullanıyorum. Sıvı olanlardan
Hamileyken benimde aynısı başıma geldi, ağrı yapan şişlikler vardı ama bir iki hafta içinde kendiliğinden geçti. Devam etseydi doktora gidecektim. Muhtemelen süt kanalları genişlemeye başladığı için oluyodur.İki gündür sol koltuk altım sanki sivilce çıkacakmış gibi yada egzersiz yapmışım gibi acıyordu. Dün akşam elime şişlik geldi. 22 haftalık hamileyim. Hamilelik ile ilgili olabilir mi?
Ben 15 senedir kullanıyorum. Roll on kullanmadan nasıl terlmeyecek ki koltukaltları. Çok rahatsız olurumkullanma canım ben ne zaman rolon kullansan (marka farketmiyor) başıma geliyordu bahsettiğin şey.. rolonun her türlüsünü bırak bir dene bakalım.
Tamam teşekkür ederim. Roll onu bırakayım o zamanGeçmiş olsun. Geçen sene başıma geldi fakat hamile değildim.
Sağ kolumun altında minik bir sivilce gibi çıktı ağrısından duramaz hale gelince genel cerraha gittim. 3 tane lenf nodülü iltihaplanması çıktı. 2 tanesi ameliyatla alındı, 1 tanesi yeterli büyüklükte değildi. Patolojide temiz çıktı.
Doktor koltuk altına her türlü roll-on, parfüm kullanmayı yasakladı. Duş jeli ve sıvı sabun yerine katı sabun kullanmamı tavsiye etti. Dediklerine uyduktan sonra alınmayan üçüncü kendi kendine geriledi ve şu an yokmuş gibi.
Doktor, ağrılı olması güzel bir şey, tehlikeli olan kistler ağrı yapmaz demişti.
valla ben de yıllardır kullanıyodum bişey olmuyordu bir gün oldu işte ve sonra bırakınca bir daha olmadı. Zaten terlememesi doğru değil, terleyecek ama kokmayacak, bunu da ben şu anda katkısız deodorantla sağlıyorum sprey şeklinde olanlarla.Ben 15 senedir kullanıyorum. Roll on kullanmadan nasıl terlmeyecek ki koltukaltları. Çok rahatsız olurum
İki gündür sol koltuk altım sanki sivilce çıkacakmış gibi yada egzersiz yapmışım gibi acıyordu. Dün akşam elime şişlik geldi. 22 haftalık hamileyim. Hamilelik ile ilgili olabilir mi?
Zaten o kadar çok acıyor ve bir anda oldu ki. İnternette genelde kötü olan durumlarda acı olmaz diyor