Koltuk altında acıyan şişlik

Geçmiş olsun. Geçen sene başıma geldi fakat hamile değildim.

Sağ kolumun altında minik bir sivilce gibi çıktı ağrısından duramaz hale gelince genel cerraha gittim. 3 tane lenf nodülü iltihaplanması çıktı. 2 tanesi ameliyatla alındı, 1 tanesi yeterli büyüklükte değildi. Patolojide temiz çıktı.

Doktor koltuk altına her türlü roll-on, parfüm kullanmayı yasakladı. Duş jeli ve sıvı sabun yerine katı sabun kullanmamı tavsiye etti. Dediklerine uyduktan sonra alınmayan üçüncü kendi kendine geriledi ve şu an yokmuş gibi.

Doktor, ağrılı olması güzel bir şey, tehlikeli olan kistler ağrı yapmaz demişti.

İki gündür sol koltuk altım sanki sivilce çıkacakmış gibi yada egzersiz yapmışım gibi acıyordu. Dün akşam elime şişlik geldi. 22 haftalık hamileyim. Hamilelik ile ilgili olabilir mi?
Hamileyken benimde aynısı başıma geldi, ağrı yapan şişlikler vardı ama bir iki hafta içinde kendiliğinden geçti. Devam etseydi doktora gidecektim. Muhtemelen süt kanalları genişlemeye başladığı için oluyodur.

Tamam teşekkür ederim. Roll onu bırakayım o zaman

Ben 15 senedir kullanıyorum. Roll on kullanmadan nasıl terlmeyecek ki koltukaltları. Çok rahatsız olurum
valla ben de yıllardır kullanıyodum bişey olmuyordu bir gün oldu işte ve sonra bırakınca bir daha olmadı. Zaten terlememesi doğru değil, terleyecek ama kokmayacak, bunu da ben şu anda katkısız deodorantla sağlıyorum sprey şeklinde olanlarla.

Benim koltukaltlarımda da bazı marka deodorantları kullanınca sivilce, iltihap gibi şeyler oluyordu. Onları kullanmayı bırakınca gittiler, gidiş o gidiş.

İki gündür sol koltuk altım sanki sivilce çıkacakmış gibi yada egzersiz yapmışım gibi acıyordu. Dün akşam elime şişlik geldi. 22 haftalık hamileyim. Hamilelik ile ilgili olabilir mi?

Jilet vb kullandıysanız tahriş etmiştir. Bana sık sık oluyor endişelenmeyin :)

Eskiden başıma gelmişti bir iki kere kıl dönmesine bağlı abseli sivilce. Korkunç bir ağrısı vardı ya. Cildiyede temizlerler sanırım. Ben kendim uğraşıp temizlemistim

Aksesuar meme :) bana koyulan teşhis buydu. Genel cerrah bir problem yaratmayacağını, süt bezleriyle ilgili olduğunu ve doğumdan sonraki iki yıl içinde normale döneceğini söyledi. Sekiz ay oldu doğum yapalı. Şişlik azaldı, ağrısı sadece bastırınca oluyor. Tekrar gitmedim kontrole.

Zaten o kadar çok acıyor ve bir anda oldu ki. İnternette genelde kötü olan durumlarda acı olmaz diyor

Bende de olur dönem dönem.
Özellikle regl olacağım zaman mutlaka bir acıma hafif bir şişlik.
Zamanla geçiyor tekrar çıkıyor yine geçiyor vs
Doktora görünün elbette ancak çok da paniklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…