Koltuk altında acıyan şişlik

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
43
İki gündür sol koltuk altım sanki sivilce çıkacakmış gibi yada egzersiz yapmışım gibi acıyordu. Dün akşam elime şişlik geldi. 22 haftalık hamileyim. Hamilelik ile ilgili olabilir mi?

Duymadim hamilelikde boyle bir durum.
Emin olmak icin hastaneye gidin derim

Eee sivilce olabilir, o ihtimali neden elediniz? Hamilelikle ilgili olacağını sanmıyorum. Arada benim de oluyor o tarz şeyler, sonra geçiyor. Birkaç güne geçmezse doktora görünürsünüz, şimdiden endişe etmeyin.

Kullandığın deodorant vs de iltihap yapabilir. Bende arada oluyor. Acı veriyorsa sorun yok, vermezse sorun diyorlar

Antibiyotik kullanamam. Doktor için bir hafta sonra kontrolüm var, o zaman sorabilirim. Hamilelikte insanların bu tarz durumlarla karşılaştığını okudum. Acaba başına gelen var mı, nasıl bir süreçti onu merak ettim

Antibiyotik kullanamam. Doktor için bir hafta sonra kontrolüm var, o zaman sorabilirim. Hamilelikte insanların bu tarz durumlarla karşılaştığını okudum. Acaba başına gelen var mı, nasıl bir süreçti onu merak ettim

Antibiyotik kullanan Sivilci için çok büyük bir ağrı ve içeridr şişlik.

Bendede var cnm artik sislikler azalmaya basladi
Dr.a gitmistim sisliklere bakti kil koku iltihabi var dedi
Bir jilet bir agda kil kokleri sapitiyo sen koltuk altini alma gececek dedi
Ama her jiletten sonra sisti bir sene falan
Artik cok sismiyo geciyo sanirsam
Ama cok rahatsiz ederse gel alalim demisti

Antibiyotik kullanan İki gündür kolumu kaldıramıyorum. Sanki aşırı egzersiz yapmışım da tutulmuş gibi. İçinde de tek şişlik.

Sivilci için çok büyük bir ağrı ve içeridr şişlik.
Koltuk altı hassas bir bölge. Eğer sivilce derindeyse, kıl köküne bilmem ne denk geldiyse, krater gibi bir şişlik bile olabiliyor ve diğer yerlerdeki sivilcelere göre daha ağrılı oluyor. Daha önce başınıza gelmedi mi yav? =) Çok kafanıza takılıyorsa doktora gidin.

Şu anda izin alamam. Haftaya perşembe detaylı ultrason randevum var. Sıkıntı olur. Hazır o gün için izin alınca gidebilirim. Aradaki bir haftada başına gelen varsa diye merak ettim

Antibiyotik kullanan
İki gündür kolumu kaldıramıyorum. Sanki aşırı egzersiz yapmışım da tutulmuş gibi. İçinde de tek şişlik.
Benim uc tane vardi
Baya agriyodu sonra yavas yavas iniyodu
Ama koltuk altimdanda ameliyat olmayi goze alamadim
Sen yinede dr. Git kafan rahat eder hic olmazsa ne yapacagini dr.dan duymak daha iyi olur

Şu anda izin alamam. Haftaya perşembe detaylı ultrason randevum var. Sıkıntı olur. Hazır o gün için izin alınca gidebilirim. Aradaki bir haftada başına gelen varsa diye merak ettim
İşte başıma geliyor da, hep sivilce çıktı ve geçti. =) Geçmiş olsun. Bebeğinizi de hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerim.

Bende de oluyor ama benimki geçiyor. Çok endişe etmeyin bir de çok nete bakmayın hastalık konularında. Benim en son böbreklerimin olduğu yerde ağrı oldu ama sadece kas ağrısı çıktı. Oysa nette böbrek iltihabına kadar götürmüştü. Uzun süre geçmezse gidin tabii ki içiniz rahat eder ama şu aşamda endişelenmeyin derim.

Zaten o kadar çok acıyor ve bir anda oldu ki. İnternette genelde kötü olan durumlarda acı olmaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…