Lekeler, Çiller Koltuk altim koyu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
37
yaa benim koltuk altim koyu:53: kolsuz bi elbise giymeye utaniyorum:59: lutfen yardim ediyon, bildiginiz bisiler varmi????

ooof ooof bnmde koyu ağda möağda yaramıyo bi işe expigment kullandm dahada koyuldu kesin bi çözümü olsada kurtulsak bide bnim koltuk altlarım pütür pütür hepte ağda yaparımmmoff ooff

benim de çok koyu olmasa koyuluk mevcut :1:
ben tüylerimi kışın pek umursamam jiletle alsam bile sık sık almıyorum o yüzden şuan rengi iyide yazın problem oluyor .
bana endokrin de doçent bayan bu koyulaşmaların kilolarımla alakalı olduğunu söylemişti .

yaa benim koltuk altim koyu:53: kolsuz bi elbise giymeye utaniyorum:59: lutfen yardim ediyon, bildiginiz bisiler varmi????

benim bildigim kadarıyla devamlı jilet kullananların kararıyor...yani agda yapmanı öneririm ilk yapmanda da beyazlamaz ama.bi kaç kereden sonra mutlaka fayda görürsün.duş alırken limonla ovmayı da dene istersen.diz ve dirsek kararması için limonla ovmak beyzlatıyor ama koltuk altına da fayda verir mi bilmiyorum.

yaaa ben agda yapamiyorum kii, cok aciyooo. evet jiletle aliyorum koltuk altimi, ama yakinda lazer epilasiyon gidecem. ufff boyle cok utangc veririci,, umarim bi yol buluruz....

ablamın da aynı sorunu var,kaç senedir hiç jilet kullanmaz hep ağdayla alır hem de.
starwhite mı ne bi krem kullandı,çok olmasa da gözle görülür bir etki ettiğini söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Kızlar bende aynı şeyden muzdaripim. uzun zamandır araştırıyorum bi krem var mı diye, dün eczaneye gittim internetten araştırdığım starwhite ı sordum satışı internetten oluyormuş ayrıca eczanelerden onaylı bi krem değilmiş.tavsiye edebileceği bi krem olup olmadığını sordum.bi karışım söyledi kendisi kullanıyormuş etkisini görmüş.bende kullanmaya başladım bakalım etkisini görebilicem mi..

Expigment (kutunun tamamı)
Madecassol (kutunun tamamı)
Acnelyse (kutunun yarısı)

bunları küçük kapta satılan dove kremi ile karıştırıyoruz.her akşam sürüyoruz kararan bölgeye.

Kızlar bende aynı şeyden muzdaripim. uzun zamandır araştırıyorum bi krem var mı diye, dün eczaneye gittim internetten araştırdığım starwhite ı sordum satışı internetten oluyormuş ayrıca eczanelerden onaylı bi krem değilmiş.tavsiye edebileceği bi krem olup olmadığını sordum.bi karışım söyledi kendisi kullanıyormuş etkisini görmüş.bende kullanmaya başladım bakalım etkisini görebilicem mi..

Expigment (kutunun tamamı)
Madecassol (kutunun tamamı)
Acnelyse (kutunun yarısı)

bunları küçük kapta satılan dove kremi ile karıştırıyoruz.her akşam sürüyoruz kararan bölgeye.

canım gelişmeleri merakla bekliyoruz. birde fiyatları nedir bu ürünlerin?

canım gelişmeleri merakla bekliyoruz. birde fiyatları nedir bu ürünlerin?

tatlım özelden mesaj atamıyorum sistem izin vermiyo.3 gündür kullanıyorum.ilk günlerde yumusacıktı koltuk altm nemlendiriciden dolayı.daha sonra kurudu soyulmaya başladı.eczanedeki kadında soyulcağını söylemişti zaten.soyulan yerler kızardı sızladı ama geçti 1 2 saate .3 gündrde soyuluyo hala canm.valla gözle görülür bişey yok şmdilik ama ölü deriyi atıyo diye düşünüyrm sanki daha iyi oluyo gbi.sen deniyomusun bu karışımı?

toplamında 17 TL tuttu.bakalım inş etkisi olur :34:

cnm kullandğın karışımı bende kullanmak isterim faydası olursa lutfen yaz bir sure cevabınızı bekliyeceğim inşş memnunkalırsınızda sayenizde bizde fayda göruruz şimdiden tşk ederim

Back
X