- 15 Şubat 2018
- 2.688
- 8.789
- 158
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Devlette ücretli değil.Ultrason ücretli mi yoksa muayeneye gidince aletle bakıyorlar mı tahlilsiz?
Bagkura falan borcun var mi? Yoksa gss borcun olsa bile sene sonuna kadar devlet hastanelerinde ucretsiz muayene olabilirsin diye biliyorum ben.
Memeden supheleniyorsan genel cerraha gitmen gerek. Ama bu bahsettigin agrilar kas-iskelet sistemi ile alakali da olabilir.
Koltuk alti icin soguk sıkım hindistan cevizi yagini ( dolaba girince donan cinsten artik her yerde bulunabiliyor. Gratiste bile var) bol karbonat ile karistirip macun haline getirip eski kullanmadigin stik kabina dokup buzdolabinda saklayabilirsin. Ben limon da katiyorum. Cidden terlesem de hic kokmuyor..
Gss borcu varmış 30 gün. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Devlete gideceğim, yıl sonuna kadar muayene ücretsiz diyorlar ama sormayı unuttum. Ultrasonla muayeneye hemen yönlendirirler mi, sonuçlar başka güne mi sarkar?Devlette ücretli değil.
Tabi sonradan maaşa bağlanınca kesinti yapıyorlar.
Yok ultrasona ayrı gönderir ,muayne odasında olmaz ultrason.
Baska gune sarkar. 1 ayı bulurGss borcu varmış 30 gün. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Devlete gideceğim, yıl sonuna kadar muayene ücretsiz diyorlar ama sormayı unuttum. Ultrasonla muayeneye hemen yönlendirirler mi, sonuçlar başka güne mi sarkar?
Her muayeneye gideni ultrasona yolluyorlar mı acaba, belki ultrasona gerek kalmaz.Baska gune sarkar. 1 ayı bulur
Evet belki gerek kalmaz orası da dogru. Ama senin ıcın rahatlar ultrason cekıldıkten sonra. Bir daha agrı olursa kafanı takmaz sebebini ogrenırsın.Her muayeneye gideni ultrasona yolluyorlar mı acaba, belki ultrasona gerek kalmaz.
Gss borcu varmış 30 gün. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Devlete gideceğim, yıl sonuna kadar muayene ücretsiz diyorlar ama sormayı unuttum. Ultrasonla muayeneye hemen yönlendirirler mi, sonuçlar başka güne mi sarkar?
Yaşın küçük olduğu için mamogrofi çekmezler genel cerrahtan randevu alırsın şikayetini söylersin seni ultrason drna yönlendirir o ultrasonla bakar inşaallah kötü bişey çıkmaz canım belki fibrokisttir20’li yaşlardayım, belirttiğim gibi koltuk altımda ve göğsüme ağrı oluyor ara ara ve bu ağrılar arttı, iyice panik oldum, çevremdekiler de panik olmasın diye bahsetmedim, kanser ya da başka ciddi bir hastalık olabilir mi? Bunun için mamografi mi çektirmem gerekli, hangi bölüm doktoruna gitmeliyim? Sigortam da yok bu arada.
20’li yaşlardayım, belirttiğim gibi koltuk altımda ve göğsüme ağrı oluyor ara ara ve bu ağrılar arttı, iyice panik oldum, çevremdekiler de panik olmasın diye bahsetmedim, kanser ya da başka ciddi bir hastalık olabilir mi? Bunun için mamografi mi çektirmem gerekli, hangi bölüm doktoruna gitmeliyim? Sigortam da yok bu arada.
O agrilar adet oncesi mi oluyor? Adet oncesi adet gelene kadar oluyorsa korkma. Dr a tabii ki git ama ben hormonal oldugunu dusundum nedense. Stres yapma insallah bir sey cikmaz. Ailene de soyle olur mu aileye soylememek :/ paraya takilma cok tutmaz aile hekiminiz yok mu ona da danisabilirsin.
Adet öncesi vs öyle ağrılar oluyor, panik yapmayın ama asla ihmal de etmeyin. Aile hekiminize gidin sizi yönlendirsin.
Benim de agriyordu, özellikle üzüldüğüm zamanlar. Ama geçti. Gecici bir şeydir, gönlünüzü ferah tutun.
Elinle muayene et kendini ele gelen bir şişlik var mı?
varsa bile endişelenme aynı şeyi yaşadım ve göğsümde iyi huylu tümör “fibroadenom” çıktı. Ağrı çok yapıyor dokununca hafif bastırınca falan.
Adet öncesi değil de üzüldüğüm zamanlar ya da yorulduğum zamanlar. Çok stresli, kafaya takan bir yapım var.benim de başıma geldi benzeri regl öncesi oluyodu özellikle panik oldum ailede meme kanseri de vardı zaten ama sonra deodorant kullanmayı bıraktım alkol, paraben vs içermeyen rollona geçince sorun bitti.
normalde özele giderdim ama sigortamda sorun çıkınca devlete gideyim dedim orası ultrason için 2 ay sonraya randevu verdi kaldı öyle, tekrarlamadı.
Genel cerrahiye gitmelisin, ihmal etme. Geçmiş olsun20’li yaşlardayım, belirttiğim gibi koltuk altımda ve göğsüme ağrı oluyor ara ara ve bu ağrılar arttı, iyice panik oldum, çevremdekiler de panik olmasın diye bahsetmedim, kanser ya da başka ciddi bir hastalık olabilir mi? Bunun için mamografi mi çektirmem gerekli, hangi bölüm doktoruna gitmeliyim? Sigortam da yok bu arada.
Teşekkür ederimGenel cerrahiye gitmelisin, ihmal etme. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?