• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altı ve göğüste ağrı 😭

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.156
3.090
133
20’li yaşlardayım, belirttiğim gibi koltuk altımda ve göğsüme ağrı oluyor ara ara ve bu ağrılar arttı, iyice panik oldum, çevremdekiler de panik olmasın diye bahsetmedim, kanser ya da başka ciddi bir hastalık olabilir mi? Bunun için mamografi mi çektirmem gerekli, hangi bölüm doktoruna gitmeliyim? Sigortam da yok bu arada.

Eger borcunuz varsa gss vs 31.12 .2019 tarıhıne kadar saglıktan faydalanabılıosun.Devlet hastanelerınden.İstisnai hal durumundan .

İnşallah ciddi bişey yoktur
bence göğüs hastalıkları kardiyolojiye bi git önce
Kalpten gelen bişeylerde bu tür ağrılara neden olabilir araştırılması lazım doktor mamografi isterse onu da çektirirsin

Çok kullanıyorum ablam, çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. İnşallah bir şey yoktur 😢

Kullanma canım ben bir belgesel izlemiştim gerçek bir olaydı yabancı bir kadın anlatmıştı kendisi hemşireymiş koltukaltı deoderantları çok kullanırmış bigün meme kanserine yakalanmış ve araştırma yapmış bunların direkt meme kanseriyle bağlantısı olduğu ortaya çıkmış alüminyum içerdikleri için. Ama böyle dedim diye sakın kötü düşünme ben sadece ne kadar tehlikeli bişey olduğunu vurgulamak istedim zaten böyle şeylere hiç ihtiyacımız yok doğal yollardan halledebiliriz
Sen güzelce muayeneni ol bi sorun olsa bile Allah'ın izniyle tedavi olursun korkma Allah'a sığın

Kullanma canım ben bir belgesel izlemiştim gerçek bir olaydı yabancı bir kadın anlatmıştı kendisi hemşireymiş koltukaltı deoderantları çok kullanırmış bigün meme kanserine yakalanmış ve araştırma yapmış bunların direkt meme kanseriyle bağlantısı olduğu ortaya çıkmış alüminyum içerdikleri için. Ama böyle dedim diye sakın kötü düşünme ben sadece ne kadar tehlikeli bişey olduğunu vurgulamak istedim zaten böyle şeylere hiç ihtiyacımız yok doğal yollardan halledebiliriz
Sen güzelce muayeneni ol bi sorun olsa bile Allah'ın izniyle tedavi olursun korkma Allah'a sığın
Ablacım devlet hastanesinden randevu aldım şimdi, acaba muayene ücreti nedir sigortasızlara?

Ablacım devlet hastanesinden randevu aldım şimdi, acaba muayene ücreti nedir sigortasızlara?

İnan bilmiyorum tatlım ama çok fazla olduğunu zannetmiyorum 170'i arayıp sor istersen onlar söylerler şuan bile arayabilirsin
Ailen yokmu para sıkıntın mı var? 😕

Devlet hastanesinde hiçbir ücret ödemeden bakılacaksın.
Genel cerraha bile gidebilirsin.
Büyük ihtimalle korkulacak birşey yoktur.
Ben kaç kere koltuk altı ağrı memede beze ağrı acı şikayeti ile gidip ultrason çektirdim şükür hiçbirşey çıkmadı.

Devlet hastanesinde hiçbir ücret ödemeden bakılacaksın.
Genel cerraha bile gidebilirsin.
Büyük ihtimalle korkulacak birşey yoktur.
Ben kaç kere koltuk altı ağrı memede beze ağrı acı şikayeti ile gidip ultrason çektirdim şükür hiçbirşey çıkmadı.
Ultrason ücretli mi yoksa muayeneye gidince aletle bakıyorlar mı tahlilsiz?

İnan bilmiyorum tatlım ama çok fazla olduğunu zannetmiyorum 170'i arayıp sor istersen onlar söylerler şuan bile arayabilirsin
Ailen yokmu para sıkıntın mı var? 😕
Onlara söylemek istemiyorum :( Boşuna telaşlanmayalım. Aradım şimdi 50 ₺’ymiş, yarına randevu aldım. Doğal yollarla nasıl koltuk altı bakımını yapabiliriz bu arada, önceki yazında çok haklısın.

Onlara söylemek istemiyorum :KK43: Boşuna telaşlanmayalım. Aradım şimdi 50 ₺’ymiş, yarına randevu aldım. Doğal yollarla nasıl koltuk altı bakımını yapabiliriz bu arada, önceki yazında çok haklısın.

İyi yaptın öğrenmiş oldun fazla değilmiş
Ben şöyle yapıyorum duştan sonra koltukaltlarıma limon suyu sürüyorum pamuğa sıkıp sonra güzel koksun diye lavanta yağı veya yasemin yağı parmağımın ucuyla sürüyorum üstüne en son karbonat sürüyorum koltukaltlarıma bu kadar basit:)
Çok memnunum hiç kötü koku olmuyor karbonat pudra gibi zaten bakterilere kötü kokulara karşı etkili bu formül hem basit hemde zararsız:)

Ben şöyle yapıyorum duştan sonra koltukaltlarıma limon suyu sürüyorum pamuğa sıkıp sonra güzel koksun diye lavanta yağı veya yasemin yağı parmağımın ucuyla sürüyorum üstüne en son karbonat sürüyorum koltukaltlarıma bu kadar basit:)
Çok memnunum hiç kötü koku olmuyor karbonat pudra gibi zaten bakterilere kötü kokulara karşı etkili bu formül hem basit hemde zararsız:)
Uğraştırmalı geliyor bana :( Aliminyumsuz koltuk altı roll-onları kullansam?

Acaba muayene odasında ultrason var mıdır?

Back
X