arkadaşlar 1-2 haftadır koltuk altı ve gögüs arasındaki kısmında ağrı ve ince ince sızlamalar oluyor....bugün elimle koltuk altımın göğsüme yakın kısmını elimle bastırınca acıma hissediyorum...
aranızda bu durumla karşılaşan oldu mu??
Uzun zamandır siteye yazılmamış ama aynı sorun bende de varSıklıkla olmuyor birkaç ayda bir falan oluyor. Dün gece de oldu. Gece yatınca oluyor. Sol koltuk altımla göğsüm arasında bir yer ağrıyor sızlıyor sinirlerimi bozuyor. Şişlik vs yok ağrı var sadece. Korkmaya başladım doktora falan da hiç gitmedim birkaç yıldır oluyor bu böyle ama çok nadir zaman aralıklarıyla. Hangi bölüme doktora gitmeliyim. İnşallah ciddi bir şey yoktur ya
Az önce ben de bu şikayetim nedeniyle doktordan geldim canım,genel cerrahiye gideceksin.
Bende de son zamanlarda aşırı bir ağrı vardı hafiften kol ve kol altıma da etki ediyordu,gerinirken,bir şey kaldırırken canım yanıyordu bir de ben spor yapıyorum halterle falan çalışıyoruz acaba ondan mı diye düşündüm ama ağrıya dayanamayınca ve de rutin el muayenesinde sıktığımda gelen akıntıyla karşılaşınca panik yapıp bu sabah doktora gittim,çok şükür hiçbir sorun yokmuş sadece prolaktin hormonuna bakmak için kan testi yaptı ve ultrason istedi,haftaya çektireceğim.
Sen de el ile muayene yaptın mı?Bir de çok sıkmamak gerekiyormuş göğsü,o kadar sıkarsan tabi akıntı gelir dedi,bir defa sıkıp bırakınca gelirse gelir gelmezse zaten problem yok dedi aklında bulunsun.
Sende de bir şey yoktur korkma ama mutlaka genel cerrahi uzmanına görün derim ben
Az önce ben de bu şikayetim nedeniyle doktordan geldim canım,genel cerrahiye gideceksin.
Bende de son zamanlarda aşırı bir ağrı vardı hafiften kol ve kol altıma da etki ediyordu,gerinirken,bir şey kaldırırken canım yanıyordu bir de ben spor yapıyorum halterle falan çalışıyoruz acaba ondan mı diye düşündüm ama ağrıya dayanamayınca ve de rutin el muayenesinde sıktığımda gelen akıntıyla karşılaşınca panik yapıp bu sabah doktora gittim,çok şükür hiçbir sorun yokmuş sadece prolaktin hormonuna bakmak için kan testi yaptı ve ultrason istedi,haftaya çektireceğim.
Sen de el ile muayene yaptın mı?Bir de çok sıkmamak gerekiyormuş göğsü,o kadar sıkarsan tabi akıntı gelir dedi,bir defa sıkıp bırakınca gelirse gelir gelmezse zaten problem yok dedi aklında bulunsun.
Sende de bir şey yoktur korkma ama mutlaka genel cerrahi uzmanına görün derim ben
Konu acilali epey zaman gecmis insallah koltuk altinizdaki agridan kurtulmussunuzdur ayni sorun bendede var adet oncesi agriyor.siz dr enson gittiginizde ne dedibende de aynı sorun var adet dönemi ve öncesi oluyor benim ağrım kolumu yaslasam ağrı oluyor henüz dr gitmedim daha önceleri gittiğimde dr sütbezesi demişti o zamanlar bu kadar ağrı olmuyordu mamografi çektirmeyi düşünüyorum