Koltuk altı terlemesi için botox yaptıranlar

Merhabalar

Bende son zamanda su gubi terliyorum artik sinirlerim iyice yiprandi..

Botox fiyati ne kadar?
Istanbula nerde yaptirabilirim?

Bi kezmi yapiliyor? Agri sizi?

Merhabalar

Bende son zamanda su gubi terliyorum artik sinirlerim iyice yiprandi..

Botox fiyati ne kadar?
Istanbula nerde yaptirabilirim?

Bi kezmi yapiliyor? Agri sizi?
Merhaba valla ben botox yaptırdım 1 hafta etki etti ne terleme oldu ne ıslaklık çok mutluydum aradan birkaç hafta geçti eskisi gibii su içinde kalıyorum. doktorumda iyiydi araştırdığım kadarıyla :/ koku ve ter problemiyle uğraşıyorum bende. Fiyatları 800-1000 tl arası

Bende bu aşırı terleme den şikayetçiyim.. koltuk altı el ve ayak.. bi deodarant var onu aldım kullandım gerçekten faydalı ama genede hergun hergun onu sürmek sıkıntı. Unutuyorsun şu oluoo bu oluo.. batoks yptrsamm el ayak kol.alti için nasıl olur. Renkli badi giyemiyorum

slm kızlar ben yeni üye oldum.

koltuk altı terlemesine karşı botox yaptıran var mı?
ben yaptırmayı düşünüyorum ama etkisi ne olur cevap yazarsanız sevinirim ...:enbuyukkk:
Yegenim elleri ve koltuk alti icin yaptirdi 2 defa cok memnun. Belli araliklarla yapilmasi gereken bir islemmis

Bende ter bezlerimi aldirmayi dusunuyorum dr zararli degil dedi botox gecicici cozum cunku bu olayi yasayan bilir cok sikinti verici

Kızlar şu maxim dediğiniz markaya baktım bir sürü ürünü var hangisini kullandınız? Eşim bu konuda ciddi bi şekilde müzdarip ,onun için alacağım.Yorumlara bakılırsa memnun kalan çok ,ancak hangi ürünü ?

Herkese merhaba,

Googleda araştırma yaparken bu başlığı buldum. Koltuk altı terlemesinden ben de oldukça muzdaribim. Doğal yöntemlerle ilgili araştırma yapıyordum ve şöyle bir yazıyla karşılaştım.

Bu durumda botoks mu yaptırmalıyım??

Benim yegenimin ellerinde ve koltukaltinda asiri dereceydi. Elleri mendilsiz asla gezemezdi. Ellerinden resmen damliyordu o derece yani. Siyah renkten baska renk giyemezdi. Botoxla kurtuldu.

Ben yaptirdim kizlar son yillarda kisin bile fazlasiyla terliyodum Mehmet Akgunle gorustum yapildi kesildi bikmistim artik umarim herkes istedigi sonucu olur oneririm

Bana ankarada onerebileceginiz guvenilir bir yer var mi bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…