Merhaba valla ben botox yaptırdım 1 hafta etki etti ne terleme oldu ne ıslaklık çok mutluydum aradan birkaç hafta geçti eskisi gibii su içinde kalıyorum. doktorumda iyiydi araştırdığım kadarıyla :/ koku ve ter problemiyle uğraşıyorum bende. Fiyatları 800-1000 tl arasıMerhabalar
Bende son zamanda su gubi terliyorum artik sinirlerim iyice yiprandi..
Botox fiyati ne kadar?
Istanbula nerde yaptirabilirim?
Bi kezmi yapiliyor? Agri sizi?
Yegenim elleri ve koltuk alti icin yaptirdi 2 defa cok memnun. Belli araliklarla yapilmasi gereken bir islemmisslm kızlar ben yeni üye oldum.
koltuk altı terlemesine karşı botox yaptıran var mı?
ben yaptırmayı düşünüyorum ama etkisi ne olur cevap yazarsanız sevinirim ...:enbuyukkk:
Yegenim elleri ve koltuk alti icin yaptirdi 2 defa cok memnun. Belli araliklarla yapilmasi gereken bir islemmis
Başka yerlere vuruyor o ter ama.. bence yalnıs..Bende ter bezlerimi aldirmayi dusunuyorum dr zararli degil dedi botox gecicici cozum cunku bu olayi yasayan bilir cok sikinti verici
Benim yegenimin ellerinde ve koltukaltinda asiri dereceydi. Elleri mendilsiz asla gezemezdi. Ellerinden resmen damliyordu o derece yani. Siyah renkten baska renk giyemezdi. Botoxla kurtuldu.Herkese merhaba,
Googleda araştırma yaparken bu başlığı buldum. Koltuk altı terlemesinden ben de oldukça muzdaribim. Doğal yöntemlerle ilgili araştırma yapıyordum ve şöyle bir yazıyla karşılaştım.
Bu durumda botoks mu yaptırmalıyım??
Mehmet Akgün ü önerebilirim işlemlerinden memnunum gidip görüşmenizde fayda var.Bana ankarada onerebileceginiz guvenilir bir yer var mi bayanlar
Ben de Mehmet Bey e yaptırdım koltuk altı için şükür kesildi kışın bile terliyordum görüntüsü kokusu çekilmiyordu şuan çok rahatladım bittiğin de tekrar yaptıracağım.Bana ankarada onerebileceginiz guvenilir bir yer var mi bayanlar
http://www.volkantayfur.com.tr 2 hafta önce yaptırdım. Çok memnunum tavsiye ederim.Bana ankarada onerebileceginiz guvenilir bir yer var mi bayanlar
Link paylaşımı doktorlarda yasak diye biliyorumhttp://www.volkantayfur.com.tr 2 hafta önce yaptırdım. Çok memnunum tavsiye ederim.