- 12 Temmuz 2013
- 8
- 0
- Konu Sahibi sinemesfer
koltuk altı kokusuna karşı deotak kullanıyorum cok memnunum herkese tavsiye ederim aşırı güzel eczanelerden temin edebilirsiniz cok pahalı bir sey de degil 10 15 civarı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle çok etkili bir hafta boyunca koku falan hiç birşey yok bitkisel bir krem terlemeyi kesmiyor azda olsa terliyorsun ama kokuya dair hiç birşey yok!
Ben deotak'ı kullandım evet çok memnun kalmıştım ama maalesef iki koltuk altımda da koca koca ağrılı bezeler oluştu ve çok endişendim. Bezeler 1 haftada bir orada, bir burada çıktılar ve en sonunda azalarak yok oldular. Daha önce de ilk kullanmaya başladığımda çıkmıştı hem de kocaman kocaman ama o zaman da antibiyotik tedavisi görüyordum ben ona bağlamıştım. Bezeler geçinceye kadar çok ağrı yaptığı için kullanmamıştım. Sonra tekrar kullandım ve anladım ki deotak yapmış
Herkesin cildi aynı reaksiyonu göstermeyebilir ama yine de dikkatli olun
koltuk altı kokusuna karşı deotak kullanıyorum cok memnunum herkese tavsiye ederim aşırı güzel eczanelerden temin edebilirsiniz cok pahalı bir sey de degil 10 15 civarı..
Kristal doğal olduğu için sanki Deotak'a göre alerji yapma ya da cildi irrite etme olasılığı daha düşük gibiDeotak anneme de alerji yapmıştı, koltukaltında geniş kızarıklıklar oluşmuştu, doktora gitti, doktor kullandığınız şey neyse onu bırakın demiş, ondan sonra geçti, ama her bünyede alerji yapmayabilir tabi, ben gratisten kristal deodorant almıştım her banyodan sonra onu kullanıyorum, hiç koku olmuyor, dışarı çıkacaksam da malesef yaz kış çok terlediğim için rexona en etkilisi bence