arkadaşlar koltuk altımda kahverengi bir renk var leke karardı neden böyle oluyor herşeyi deniyorum ama eski haline gitmiyor??
askılı giymeye korkuyorum artık bu sıcakta ceketle duruyorum lütfen yardım edin
limon sürdüm olmadı bepantene sürdüm yine olmadı değişik formüller denedim yine olmadı
bebek pudrasınıda denedim oda olmadı lütfen yardımcı olunn((
arkadaşlar rollon kullanıyoyorsanız ter kokusuna karşı onlarda kararma yapıyo malesef ,ama kullanmak zorundayım aşırı terleme proplemim var sık sık koltuk altlarımı sabunla yıkasamda kuruduktan sonra hemen rollon sürüyorum.ama bi tavsiyem sıvı rollon kullanırdım onlar çaok karartırdı bigün benim rollon bitince eşimin şu sabun gibi olanları varya işte eşimin rolllonu kullandım : 'ama bu erkekler için terlemeye faydası olcakmı acaba 'diye tereddüt edeek.ama inanın onun da faydası var ve biş farkettim fazla kararma yapmıyo onlar.he he he ben de o günden beri eşimin sabun türü rollonunu kullanıyorum artık...:lepi:
sir ağda da koltuk altında kararma yapıor malesef. kuaförüme sordum bende, sir ağdanın tek kusuru kararma yapması dedi. güneşlenince geçiyor dedi. bende de kararma sorunu var,ağdadan sonra hiç tüy kalmamasına rağmen o kararma beni rahatsız ediyor. bepantenle bebek pudrasını deniycem,inşAllah işe yarar