• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltuk altı kararması

kedivekeder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
182
136
103
merhaba iyi akşamlar. genetik olmayan sadece ağdadan sebep küçük bir kararma söz konusuydu doktora gittim. expigment kremini yazdı söylediği şekilde kullandım. eskisinden en az 4 ton karardı tüylendi ve bildiğiniz açık yara oldu. hani düşünce dizimiz yara olur ya aynı o şekilde. cildiyeye randevu aldım 15 gün sonrasına çıktı. haziranda kardeşimin nişanı var tek istediğim o zamana kadar ten rengime dönmesiydi kendi başıma da hareket etmedim çok üzüldüm gerçekten. bu dert mi demeyin lütfen. tecrübeli olanınız varsa ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim okuduğunuz için teşekkür ederim.

Ağda kararma yapar diyecektim ki yazmışsınız zaten.
Patates ile, pirinç suyu ile açma işlemi yapanlar vardı, bir de karbonat. Google ile bir araştırın, bulursunuz.

yazdığım gibi açık yara oldu onun için ne yapabilirim demiştim
Expigment kullanimini kesmelisin. Expigment cildi soyarak acar. Genelde cillerde ve gunes lekelerinde kullanilir, cildin rengini acar ama cok az miktada kullanilmalidir. Cunku cok kullanildiginda insanin canini acitir. Cildi soydugu icin. Bu arada gunes lekeleri cilt gunes gordugunde tekrar cikar. O yuzden de hep gunes kremi kullanimi tavsiye edilir ve expigment gece ve kışın kullanilir. Koltukalti gunes goren kisimda degil. Ancak yara olustu ise devam etmemelisiniz. Agda nedeniyle kararma oldu ise kendi haline birakin, cildiniz bir iyilessin.

Acık yara var ise silverdin deneseniz doktora danışarak tabi

Back