- Konu Sahibi kelebeketkisii
-
ben o sorunumu doktorum sayesinde yendim fudicin krem kullanın kurtulun ben hariç yakınlarım da denemiş ve sorunundan kurtulmuştur
ben o sorunumu doktorum sayesinde yendim fudicin krem kullanın kurtulun ben hariç yakınlarım da denemiş ve sorunundan kurtulmuştur
bu krem gerçekten beyazlatıomu sen ne dedin de doktorun verdi sana bu kremi çünkü yaralara falan ii gelio die yazıo nette?
kızlar lazer epilasyon bir süreliğine tüyleri yok etmiş gibi görünsede yeniden çıkıyorlar bi çok arkadaşım bunu yaşadı en iyisi iğneli epilasyon ama hassas bi cildiniz varsa iz kalabiliyor.O yüzden mecbur alıcaz bu tüyleriBende geçenlerde Suna Dumankayanın kararan koltuk altları için bi tarifini okudum
1 tatlı kaşığı sirke
1tatlı kaşığı pirinç unu
1 yemek kaşığı yoğurt
Malzemeleri karıştırıyoruz koltuk altlarına yedirerek sürüyoruz ve 15dk bekletiyoruz.Sonra ovarak cıkarıyoruz ve ılık suyla yıkıyoruz ardından koltuk altlarına limon suyu sürüyoruz ve kuruyunca talk pudra sürüyoruz haftada 2 kere yapmak yeterli bende bu küre başladım umarım işe yarar:18:
koltuk altı ve genital bölge kararması ile alakalı isterseniz bitkisel tarif verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?