Koltuk altı derdi bıktırdı

ben bütün bölgelerime ağda kullanıyorum öle bi problemim olmadı hiç ama kıl,tüy,ten yapısıyla alakalı ağdayla yada eldivenle alıp

yine de grlik sorunu yaşayanlarr varr ama jiletten iyidir.

çoğu ağdadan korkar bende jiletten kesmekten korkarıım yareeppiiimmmm :52::52:

ama eldivenide çin işkencesi olarak düşünüorum hiç denemedim denemeyi düşünüyorum cesaretimi toplarsammm :26:

(_laurana_ muaahhhh :1: )

Son düzenleme:
Epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ve batık oluyor kıl dönmesi oluyor ayrıca kara kara duruyor sıfır kol tarzı giyemiyorum bu yüzden.öff yaa bıktım bu dertten valla kızları görüyorum pürüzsüz cillop gibi koltuk altı kaldırıp resim bile çekiliyolar .kendime uyuz oluyorum neden ben böyleyim.aynı şey bacaklarımdada var .öööf be
hiç ağda kullandınız mı ? bencede bir deağdayı deneyin bir de bu renk acıcı kremler var bir onları araştır ve kullan derim neden olmasın

Benimde koltuk altı kıllarım kara kara olmasa da kalındı ve sürekli kıl dönmesi oluyordu. İnternetteki bir fırsat sitesinden indirimli koltuk altı epilasyon satın aldım. 6 seansdır gidiyorum. Neredeyse bitti kıllarım. Büyük rahatlık :) ama epilasyon yaptır(a)mam diyorsan kesinlikle ağda yaptır. Epilatör beni de rezil etmişti. Bacaklarım batık içindeydi. Hatta kullandıkça kılları azaltan ağdalar da çıkmış.

Konu "İstenmeyen Tüyler" başlığına taşındı.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.

rulo sir ağdalar tam bu işler için hem geç çıkıyor hemde azaltıyor epilasyon 1 yıl kullandım 4 yıldır onun batıklarıyla uğraşıyorum yeni yeni geçmeye başladı

sir ağda yap yada yaptır .bebek pudrası ,bepantene yaa vazalin sür rengi açılır orasının .

bende kaç yıldır epi.aleti kullanıyorum koltuk altıma hiç böyle şikayetlerim yok allah korusun:nazar: ama ben koltuk altıma asla rollon yada pudrasız deo kullanmam.hep hafif pudralı kullanırım.epilasyondan sonra asla birşey yapmam duşa girerim.allkollü deo asla kol altıma kullanmam.ha bide sir ağda asla kullanmam kol altımda sıcak sürüyorlar ya ağdayı kol altı ve bıyık bölgesi hassas olduğundan leke ve kararma yapıyor.

Son düzenleme:
ben bütün bölgelerime ağda kullanıyorum öle bi problemim olmadı hiç ama kıl,tüy,ten yapısıyla alakalı ağdayla yada eldivenle alıp

yine de grlik sorunu yaşayanlarr varr ama jiletten iyidir.

çoğu ağdadan korkar bende jiletten kesmekten korkarıım yareeppiiimmmm :52::52:

ama eldivenide çin işkencesi olarak düşünüorum hiç denemedim denemeyi düşünüyorum cesaretimi toplarsammm :26:

(_laurana_ muaahhhh :1: )

melojum asıl sana muaaah:)) hatta mucx mucx mucx :1:

eldiveni denicem kıs bakalım yapabilcemmi:))

düşünsene eldiveni takarmışım oraya yapıştırırmışım sonra cesaretim kırılıpta elim orda kalırsa:)))

yaa bu arada bebek pudrası ben her epilatör sonrası koltuk altıma sürerim ama anlık beyazlık kalıcı değil...terleyince ve pudra oradan gidince görünüyor yine karadağlar:)

bu eldiven işini denemekte fayda var bence.şimdilik en makul çözüm bu gibi geliyor

ağda kulanıyodum ıyıydı ama sımdı doktor eldıvenıyle yapıyorumm ız kalmıyor :) az cıkıyo bıde deneyın kızlarrr

Epilasyon aleti kullanıyorum koltuk altım için ve batık oluyor kıl dönmesi oluyor ayrıca kara kara duruyor sıfır kol tarzı giyemiyorum bu yüzden.öff yaa bıktım bu dertten valla kızları görüyorum pürüzsüz cillop gibi koltuk altı kaldırıp resim bile çekiliyolar .kendime uyuz oluyorum neden ben böyleyim.aynı şey bacaklarımdada var .öööf be

hiç boşa uğraşma. bence bu durum kıl köküyle alakalı. şimdi herkes ağdayla al demiş ama ben yıllarca ağda dışında bişeyle almadım ama yine de şu anda simsiyah. makineye geçtim, 1 yıldır epilatörle alıyorum ama o da hiç fark etmedi. annem hep eldivenle alır, onun ki de siyah. babam jiletle alıyor, onunki işte vücuduyla aynı renk. :ssz: ama bunun tek çözümü lazer diyorlar. lazere giden tanıdıklarımın karartıları geçti en azından. kıl bitince siyahlığa sebep olan şey de bitmiş oluyor. imkanın varsa hiç tavsiyelerle kafanı bulandırıp sonra hayal kırıklığına uğrama. ben de yazın geçmesi bekliyorum. uzun kolluları giyer giymez lazere gidicem. kısa kollu giydiğimde bile kolumu serbestçe kaldıramıyorum senin gibi. derdini çok iyi anladığım için uyarmak istedim :34:

bu arada önceki cevabım tamamen koltukaltı içindi. bacaklar için ve kesinlikle sir ağda. düzenli olarak sir ağdayı yapıp sabırla beklersen 1 seneye yarı yarıya azalma yapıyor. en azından ben nerdeyse bitirdim diyebilirim bacaklarımı sir ağdayla. batık filan da kalmadı. ama tamamen çıkmasını bekleme, alınacak kıvama geldi mi hemen aşlmak lazım. kıl büyüme evresinde alınırsa azalıyor çünkü. yoksa öyle 2 ay bekleyip tam çıksın sonra alıym dersen hiçbir sonuç alamazsın :1: bi de limon tuz karışımı filan var ki çok etkili bişey, onu da çok öneriyorum. son olrak da düzenli lif ve nemlendirmeyle çok şık bacakların olabilir. :21: ben başta 3 haftada bir filan alırken artık 2 aya yakın gidiyor alabilecek kıvama gelmesi. 1 ay da hiç sıkıntı yaşamadan etek filan giyebiliyorum. söylediklerim direkt tecrübeyle sabit yani :10:

ben koltuk altımı doktr eldiveniyle alıyorm en güzeli hem karaymıyoda . bembeyaz pamuk gbi hemde azaltı (: tavsiye ederm. özel bölgeyide ağdayla kendim alıyorm hçte acı hissetmiyorm alıştı çnkü jiletle hç uğraşma bnce (;

aynen bende doktor eldıvenıyle alıyorum onceden cok leke wardı agdadan yandı leke oldu dusun o bıle gectı zamanla ve eldıvenden sonra duzeldı denemelısınız :)

Laser epilasyon yaptıran kimse yok mu yahu herkes ilkel yöntemlerden bahsediyor hala bu devirde. Ben komple tüm vücuduma yaptırdım şu an tertemizim ve de rahatım, zırt pırt kıl al tüy al derdim yok çok şükür. Keşke daha önce başlasaydım da senelerce ilkel yöntemlerle hem canımı yakmasaydım hem de zamanımı harcamasaydım boş yere. Bahsettiğiniz yöntemlerin hepsi de kıl dönmesi de dahil her soruna yol açıyor. Yıl 2014 ve bu ülke kadını hala daha ilkel yöntemlerle kıl tüy alıyor, yapmayın lütfen. :1:

Son düzenleme:
Laser epilasyon yaptıran kimse yok mu yahu herkes ilkel yöntemlerden bahsediyor hala bu devirde. Ben komple tüm vücuduma yaptırdım şu an tertemizim ve de rahatım, zırt pırt kıl al tüy al derdim yok çok şükür. Keşke daha önce başlasaydım da senelerce ilkel yöntemlerle hem canımı yakmasaydım hem de zamanımı harcamasaydım boş yere. Bahsettiğiniz yöntemlerin hepsi de kıl dönmesi de dahil her soruna yol açıyor. Yıl 2014 ve bu ülke kadını hala daha ilkel yöntemlerle kıl tüy alıyor, yapmayın lütfen. :1:

Ben de lazer yaptırmayı düşündüm şahsen ama sonradan da duyduğum şeylerden korktum açıkçası..Bir daha ömür boyu bu dertle uğraşmamak için çok iyi bir seçenek, dediğiniz gibi sürekli kuaföre para vermekten de bıktım artık ama özellikle özel bölge için çok riskli olduğunu duydum. Çocuk bile olmayabilir diye sonra vazgeçtim..

Ben de lazer yaptırmayı düşündüm şahsen ama sonradan da duyduğum şeylerden korktum açıkçası..Bir daha ömür boyu bu dertle uğraşmamak için çok iyi bir seçenek, dediğiniz gibi sürekli kuaföre para vermekten de bıktım artık ama özellikle özel bölge için çok riskli olduğunu duydum. Çocuk bile olmayabilir diye sonra vazgeçtim..

Yok artık... Ben açıkçası güzellik salonlarına güvenmem bu konuda. Bu duyumlarınız büyük ihtimalle oralarda yapılan laser işlemiyle alakalıdır. Çünkü cilt konusunda doğru düzgün bilgi sahibi olmayan insanların eline verilmesi sakıncalı aletler bunlar. Bir de güzellik salonlarındaki laser epilasyon aletleri çok dandikten saçma sapan aletler olabiliyor. Ben 3 tane cilt doktoru tarafından açılan bir dal merkezinde yaptırdım tüm işlemlerimi. Doktor dışında kimseye güvenmem, kullandıkları aletlerin bile ne olduğu belirsiz, insanları yakıp gönderdikleri de oluyor güzellik salonlarının. Ben çok memnunum, gidecekseniz siz de doktorlara ait yerlere gidin güzellik salonlarına değil. Kıldı tüydü batı ülkesi kadınlarının sorunu değil artık, bu ülkede halen bu ilkel yöntemlerin kullanılıyor olması çok düşündürücü gerçekten de. Özel bölge olsun başka yer olsun hiç bir zararı yok, dediğim gibi zarar verenler güzellik salonlarındaki bilgisiz eller. Doktorların açtığı pek çok merkez var onları tercih edin. FDA tarafından da herhangi bir zararının olmadığı onaylandı zaten. İnsanların uydurması hurafelere inanmayın.

Son düzenleme:
Yok artık... Ben açıkçası güzellik salonlarına güvenmem bu konuda. Bu duyumlarınız büyük ihtimalle oralarda yapılan laser işlemiyle alakalıdır. Çünkü cilt konusunda doğru düzgün bilgi sahibi olmayan insanların eline verilmesi sakıncalı aletler bunlar. Bir de güzellik salonlarındaki laser epilasyon aletleri çok dandikten saçma sapan aletler olabiliyor. Ben 3 tane cilt doktoru tarafından açılan bir dal merkezinde yaptırdım tüm işlemlerimi. Doktor dışında kimseye güvenmem, kullandıkları aletlerin bile ne olduğu belirsiz, insanları yakıp gönderdikleri de oluyor güzellik salonlarının. Ben çok memnunum, gidecekseniz siz de doktorlara ait yerlere gidin güzellik salonlarına değil. Kıldı tüydü batı ülkesi kadınlarının sorunu değil artık, bu ülkede halen bu ilkel yöntemlerin kullanılıyor olması çok düşündürücü gerçekten de. Özel bölge olsun başka yer olsun hiç bir zararı yok, dediğim gibi zarar verenler güzellik salonlarındaki bilgisiz eller. Doktorların açtığı pek çok merkez var onları tercih edin. FDA tarafından da herhangi bir zararının olmadığı onaylandı zaten. İnsanların uydurması hurafelere inanmayın.

Ne olursa olsun radyasyon yayıyor bu işlem yapılırken ve aslında vücudun düzeni bozuluyor. Zaten bunun zararları hemen kendini göstermiyor, zamanla ortaya çıkıyormuş. Söylediklerinizde haklısınızdır belki ama insan yine de riske atamıyor boyle şeyleri işte.. En azından evleninceye kadar yine kendi yöntemlerimle almaya devam edeceğim :)

Ne olursa olsun radyasyon yayıyor bu işlem yapılırken ve aslında vücudun düzeni bozuluyor. Zaten bunun zararları hemen kendini göstermiyor, zamanla ortaya çıkıyormuş. Söylediklerinizde haklısınızdır belki ama insan yine de riske atamıyor boyle şeyleri işte.. En azından evleninceye kadar yine kendi yöntemlerimle almaya devam edeceğim :)

Vücut düzenini bozan bir şey yok çünkü sadece kıl köküne etki ediyor, ne ter bezlerine ne de başka bölgelere. Radyasyon ile alakalı konuya gelince bir profesör doktordan link veriyorum okuyun lütfen =)
http://www.suleymanakhan.com/lazer-epilasyon-kisirlik-yapar-mi/

laser epilasyona gelene kadar kanser yapan pek çok şey kullanıyorsunuz ve yiyip içiyorsunuz. Laser epilasyon dünyanın en zararsız şeylerinden biri emin olun buna =) Benim arkadaşımın kızı 13 yaşında şu an ve 15 yaşından sonra hemen başlayacaklar. Evlilikle temizliğin bir alakası yok bence insanın önce kendine saygısından tertemiz olması gerekiyor. Keşke ben 15 yaşımdayken de bu ülkede böyle bir olanak olsaydı da değerlendirseydim, ilkel şekilde kendimi de zamanımı da paramı da heba etmeseydim. Geç kaldım ama şu an tertemizim ve çok çok memnunum. Eve kıl tüy alıcı herhangi bir şey girmiyor artık ve yaz kış gece gündüz kıl tüy derdim kalmadı.

Back