Kesinlikle kokten almayacaksiniz. Jiletle devam edeceksiniz. Seanslariniz bitince 3 ay gibi bir ara verin bakin duruma kalanlara 3 6 12 ay aralarla toparlatma seansi yaptirirsiniz.Ben lazer epilasyon yaptırdım 5 seans oldu bayaga azaldı ve cok rahat ediyorum özellikle yazın artık aklıma bile gelmiyor koltuk altı çıkan tuyler de inceldi fark edilmiyor.
Koku batma olmadı bende .doktor kliniğinde yaptırıyorum .
Seanslar bitince jilet mi devam edicez yoksa ağda mi onu merak ediyorum bilen varsa cevaplayabilir mi?
Alex ince tuyleri gormuyor maalesef. Tahminim size dusuk joule ile uygulandi ki o kadar seans gittiniz.Tuyler inceldikten sonra alexe devam etmenin manasi yok. Sonrasi kalanlar icin en mantiklisi igneli epilasyon.Ben bir yildan fazla bi süredir lazere gidiyorum ve gerçekten hiç memnun degilim tabiki gittiğim çıkarcı menfaatci müşteri memnuniyetini umursamayan lazer merkezi yüzünden 9 seans alexe girdim ve incelmeden başka bi sonuç alamadım ince tugleri hic gormedi bile daha sonra tartıştık ve diota ısrar ettim 3 seans sonra gerçek ten diotun işe yaradığını farkettim ama artık.son iki seansima girmicem çünkü iki seansta tamamen bitmesi imkansız magdur oldum malesef verdigim paralarin yarısı boşa gitti...
Yanma derken aci hissimi? Aci hissi ise kil kokleri yaniyor. Killar azaldikca aci hisside azaliyor.Ben bikere gittim çok yandı ama sizdede oluyormu
3 seansta anlayamazsiniz ki. Anca tuylerin azalmasinda fark olmaya basliyor.
Benim 5 seans oldu 1 tane tuy yok su an bitti artik. Tum vucut 8 seanslik paket almistim. Genital altinda kaldi biraz. Bacaklardada ara ara var tek tuk.tüyler epey azaldı 3 seansta halbuki.2/3 seanslık bir işi var.biraz açıldı tabi de öyle denilen gibi bi pamukluk yok:))
Hangi cihaza gidiyorsunuz?Benim 5 seans oldu 1 tane tuy yok su an bitti artik. Tum vucut 8 seanslik paket almistim. Genital altinda kaldi biraz. Bacaklardada ara ara var tek tuk.
Alexandrite epicareHangi cihaza gidiyorsunuz?
Ben pazartesi Aleksanderite cynasure ile lazer yaptırdım uzunlar yandı döküldü ama kökler duruyor dökülür demişlerdi ne kadar zamanda kökler döküldü sendeAlexandrite epicare
1 hafta 10 gune kadar dokulmeye baslar. Her dusta kese yapin.Ben pazartesi Aleksanderite cynasure ile lazer yaptırdım uzunlar yandı döküldü ama kökler duruyor dökülür demişlerdi ne kadar zamanda kökler döküldü sende
Kese nedemek?? Onuda söylersen1 hafta 10 gune kadar dokulmeye baslar. Her dusta kese yapin.
Eldiven seklinde sert kumastan yapilan banyo kesesi.Kese nedemek?? Onuda söylersen
hangi şehirdesiniz? sonuç mükemmel dediniz deneyebilirim :)ben yaptırdım ve sonuç mükemmellll......... dudak üstü ve kol altı.... yani arkadaşlar 1 ay oldu dudak üstü tertemizzz :) kol altıda belli belirsiz yerde var.....yarın tekrardan gidicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?