• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOLPOSKOPİ SONUCUM KRONİK SERVİSİT HPV LİYİM KANSER SONRASI AŞAMA Mİ BU

Yagmur09756

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
191
18
48
Kolposkopi sonucum kronik servisit, kronik endoservisit. Hpv 16,31,11 var kolposkopi yapıldı sonuç bu. Şu an kadın doğum önünde bekliyorum çok endişeliyim bu ne demek oluyor internetten araştırdım kanser sonrası böyle oluyormuş. Nette öyle yazıyor ama doktor Bi şey yok dedi çok mutluyum

Son düzenleme:
Merhaba. Kanser değilsiniz. Cin3 olsanız da kanser değilsiniz. Hücre değişikliğini sorarsınız doktorunuza

Kolposkopi sonucum kronik servisit, kronik endoservisit. Hpv 16,31,11 var kolposkopi yapıldı sonuç bu. Şu an kadın doğum önünde bekliyorum çok endişeliyim bu ne demek oluyor internetten araştırdım kanser sonrası böyle oluyormuş. Nette öyle yazıyor ama doktor Bi şey yok dedi çok mutluyum
Doktorunuz ne dedi

Kronik endoservisit sizde nasıl belirtileri var peki? Bende de var da o yüzden soruyorum
Kaşıntı ağrı baya ağrı var Bi de iltihaplanma mı ile alakalı bilmiyorum ama üşidüğümde sanki vajinamın içinde ödem falan var şişmiş Bi şey var da düşecekmiş gibi ama sanırım iltihapla alakalı dğeil

Kaşıntı ağrı baya ağrı var Bi de iltihaplanma mı ile alakalı bilmiyorum ama üşidüğümde sanki vajinamın içinde ödem falan var şişmiş Bi şey var da düşecekmiş gibi ama sanırım iltihapla alakalı dğeil
Bende de kaşıntı ve ağrı var maalesef. Kronik endoservisitten kaynaklı o

Asc-h görüldü aynı gerginlikle kolposkopi için gün sayıyorum. Normalde bi şikayetim yoktu ama asch çıktığından beri karnım ağrıyor üzgünüm ve gerginim.herkes profa gtmis dr önerisi olan var mı?

Back