• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolposkopi olanlar lütfen bakar mısınız

sudecanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
355
151
53
37
Merhaba arkadaşlar bir iki güne kolposkopi olacağım ama tek gideceğim, özellikle devlet hastanesinde kolposkopi olanlar zor bir süreç mi yanımda biriyle mi gitmeliyim yoksa tek gitsem de olur mu. Süreç hakkında ufakta olsa bilgi verirseniz çok memnun olurum. Kimseyle gitmek istemiyorum çünkü

Merhaba, bende yarın kolposkopi olacağım. Özel hastanede hafif sedasyon ile olacakmış ben öyle istedim. Ama acılı bir işlem değilmiş. Bende panik çok fazla kendimi sakinleştiremem diye istedim. Burada narkozsuz şekilde olan çok insan var. Bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum çünkü on beş dakikalık bir işlem olduğunu söyledi doktor. Yürüyerek eve gidebilirsin dediler.

Merhaba, bende yarın kolposkopi olacağım. Özel hastanede hafif sedasyon ile olacakmış ben öyle istedim. Ama acılı bir işlem değilmiş. Bende panik çok fazla kendimi sakinleştiremem diye istedim. Burada narkozsuz şekilde olan çok insan var. Bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum çünkü on beş dakikalık bir işlem olduğunu söyledi doktor. Yürüyerek eve gidebilirsin dediler.
öyleyse yalnız gitmem de sakınca yok. Çok teşekkür ederim

Back
X