Şimdi yaşadıklarımı size anlatmak istiyorum ki gerçekten doktorları anlamıyorum.
6 ay önce smr sonucum atipik endoservikal hücreler görüldü şeklinde geldi.
Kolposkopi yapıldı rahimden de biyopsi alındı cin1 geldi hepsi. Doktorum sigarayı bırak kendiliginden geçer vücut atar dedi. Hpv45 bu arada..
6 ay sonra smr yapıldı tekrar atipik glandüler hücreler görüldü bilgisi geldi.
Doktoruma sordum önce kolposkopi önerdi 3 farklı doktora gittim.
Biri 2 smr birbirinden farklı dedi ki aynılar aslında leep yapmamız lazım çünkü kolposkopide göremedikleri yer olurmuş bu smre göre leep yapmalıyız dedi. Diğeri cin1 gelmiş zaten 3 ay sonra tekrar smr yapılmalı dedi. İlk gittigim doktorum kolposkopi fikrinden başka doktor leep önerdi diyince evet leep yapılabilir aslında dedi..
ne yapacağımı şaşırdım. Benim durumda olanlar oldumu aranızda?
Neden leep yaptırıyorum 6 ay önce cin1 gelmiş neden smr ile takip edilmiyorum anlamıyorum biri beni aydınlatsın lütfen.
6 ay önce smr sonucum atipik endoservikal hücreler görüldü şeklinde geldi.
Kolposkopi yapıldı rahimden de biyopsi alındı cin1 geldi hepsi. Doktorum sigarayı bırak kendiliginden geçer vücut atar dedi. Hpv45 bu arada..
6 ay sonra smr yapıldı tekrar atipik glandüler hücreler görüldü bilgisi geldi.
Doktoruma sordum önce kolposkopi önerdi 3 farklı doktora gittim.
Biri 2 smr birbirinden farklı dedi ki aynılar aslında leep yapmamız lazım çünkü kolposkopide göremedikleri yer olurmuş bu smre göre leep yapmalıyız dedi. Diğeri cin1 gelmiş zaten 3 ay sonra tekrar smr yapılmalı dedi. İlk gittigim doktorum kolposkopi fikrinden başka doktor leep önerdi diyince evet leep yapılabilir aslında dedi..
ne yapacağımı şaşırdım. Benim durumda olanlar oldumu aranızda?
Neden leep yaptırıyorum 6 ay önce cin1 gelmiş neden smr ile takip edilmiyorum anlamıyorum biri beni aydınlatsın lütfen.