KOLPOSKOPİ DENEYİM?

Evet kanserlşme suresı 5-10 yıl arası
Elbette ancak siz yine de elinizden geleni yapın. Üyelerden Merve0509'un konularına bir göz atın mutlaka, maalesef 3 yılda ve düzenli kontrollerine gitmesine rağmen, iki kontrol arası kanser olmuş..

Ona bakarsanız senelerdir bende De bu rahatsızlık anlaşlmadı baştan savma bişeyin yok diyilerek hep geri gönderildim

Ona bakarsanız senelerdir bende De bu rahatsızlık anlaşlmadı baştan savma bişeyin yok diyilerek hep geri gönderildim
Anlaşılmaması yaşadığınız il ve iyi bir doktora denk gelmemeniz ile ilgili sanırım, siz yine de bu işin peşini bırakmayın, aşı olmadıysanız aşılarınızı mutlaka olun, cinsel ilişkiye korunmadan girmeyin.

Bazen cın2/cın3 seviyesine 6 ayda bile hızlıca gelebiliyor maalesef, çevremde 1-2 de kişide oldu bu durum ve leep konizasyon oldular hemen. Sizde de senelerdir olmasa da, bir kaç ay içinde çok hızlı bir şekilde ilerlemiş olabilir, bir de yüksek tiplerden bir kaçı bir aradaysa daha agresif ilerleyebiliyor.

İşte beni yakan onlar oldu. Birde profösör lafta. Ondan öncede özele bir kaç kez karın kasık ağrısı ılede çok başvurdum kimse oturda dur test alalım demedi artık şartları ben zorladımm Aşımın ilk dozunu oldum yaa 2. Ciside önümüzdeki ayda.

Hpv de karın ve kasık ağrısı olmaz, idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı olabilir. Uyutularak kolposkopi yapacak bir kurum bulup, hemen kolposkopinizi olun.

Ailemizden biride kasık agrısıyla gttgnde CIN3 GELDİ. Benim senelerdir karnım ağrıyp âdet dışı kanama ile karsılaşyrdm suphlnıyordum ama yaşım küçük nasıl olur diyordum en son olrk siğillerle kndni gosterınce yolun sonuna denk grldın ama kmse çözüm bulamadı dedım kendımce.

Yok siğiller bağışıklık düşünce ortaya çıkar genel de zaten, anlattıklarından benim anladığım sende hastalık biraz seri ilerlemiş gibi duruyor, siğilleri de bir an önce yaktırman gerekli, çünkü onlarıniçinde aktif virüs var ve durdukça hastalık ilerler, dermatoloji hekimine de yaktırabilirsin siğillerini, en etkili yakma biçimi koter cihazı ile olandır, tüm önemli hocalar koter kullanır, orada şartlar nasıl bilmiyorum ama yine de hekime bir danışırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…