Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar sayın hanımlar ben küçük bir şehirde yaşıyorum jinekolojik onkoloji talipli hastasıyım ama doktor maalesef yurt dışına gitmiş 3ay önce cin 1tanısı almıştım.aklımda iki doktor var hangisini tavsiye edersiniz
Polat Dursun benim de doktorum kendisinde takipliyim, Türkiye’de ve dünyada tanınan bir duayen jinekolojik onkoloji alanında. Bilgisine ve deneyimine güveniyorum tavsiye ederim.
Polat Dursun benim de doktorum kendisinde takipliyim, Türkiye’de ve dünyada tanınan bir duayen jinekolojik onkoloji alanında. Bilgisine ve deneyimine güveniyorum tavsiye ederim.
İnsani yönü oldukça ön planda, paragöz doktorlardan değil gereksiz işlem yapmaz ya da gereksiz ücretler talep etmez. Sorularınıza cevap verir. Reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum gördüğüm kadarıyla sürekli ameliyat yapıyor zaten.
İnsani yönü oldukça ön planda, paragöz doktorlardan değil gereksiz işlem yapmaz ya da gereksiz ücretler talep etmez. Sorularınıza cevap verir. Reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum gördüğüm kadarıyla sürekli ameliyat yapıyor zaten.