U userrry Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Mart 2024 142 27 20 Mayıs 2024 Konu Sahibi userrry #1 Merhabalar, İstanbul - eğitim araştırma hastanelerinde uyutularak kolposkopi + biyopsi olan var mı varsa hangi hastane yapıyor ? Zeynep kamil'e giden var mı, varsa orda yapıyorlar mı ?
Merhabalar, İstanbul - eğitim araştırma hastanelerinde uyutularak kolposkopi + biyopsi olan var mı varsa hangi hastane yapıyor ? Zeynep kamil'e giden var mı, varsa orda yapıyorlar mı ?
T tugbaoyku Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2024 450 -13 27 25 Mayıs 2024 Konu Sahibi userrry #2 Aynen yapılıyor ben olacamm Olumlu oy 0 Olumsuz oy
B busraasyaamine Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2024 5 0 28 11 Temmuz 2024 Konu Sahibi userrry #3 Bugün Zeynep kamil de biyopsi oldum, bayıltma olmuyor maalesef ve benim canım biraz acıdı 4 bölgeden parça alındı. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Bugün Zeynep kamil de biyopsi oldum, bayıltma olmuyor maalesef ve benim canım biraz acıdı 4 bölgeden parça alındı.
T tugbaoyku Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2024 450 -13 27 14 Temmuz 2024 Konu Sahibi userrry #4 busraasyaamine .!.: Bugün Zeynep kamil de biyopsi oldum, bayıltma olmuyor maalesef ve benim canım biraz acıdı 4 bölgeden parça alındı. Genişletmek için tıkla... Zormu kolay mu nasıl davrandilar Olumlu oy 0 Olumsuz oy
busraasyaamine .!.: Bugün Zeynep kamil de biyopsi oldum, bayıltma olmuyor maalesef ve benim canım biraz acıdı 4 bölgeden parça alındı. Genişletmek için tıkla... Zormu kolay mu nasıl davrandilar