- 18 Mayıs 2017
- 515
- 891
Bana da 30 eylüle gün verildi. Peş peşe yaptıracağız inşallah kolaylıkla sorunsuz geçer giderTeşekkür ederim o fiyata gidemem çok fazla zaten de istanbulda birde. Allah şifa versin yinede hepimizede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da 30 eylüle gün verildi. Peş peşe yaptıracağız inşallah kolaylıkla sorunsuz geçer giderTeşekkür ederim o fiyata gidemem çok fazla zaten de istanbulda birde. Allah şifa versin yinede hepimizede
İnşallah allah güzel sağlıklı haberler duyursun. Özelde mi olacaksınız devlette miBana da 30 eylüle gün verildi. Peş peşe yaptıracağız inşallah kolaylıkla sorunsuz geçer gider
Amin inşallah. Özelde olacağım. Doktor bana gelmeden önce lütfen epilasyon yapma, ağda ya da jilet bölgeyi tahriş ediyor incelemede objektif olmak zorlaşıyor dedi. 2 gün önceden ilişki, bir de zaten zararlı olduğu için yapmıyorsunuzdur ama vajinal duş da yapmamak lazımmış. Bir gün önce normal banyonu yaparsın ama sabun, şampuan, antibakteriyel temizleyici gibi şeyler kullanma, suyla üstünkörü bir yıkama yap, keseleme ovalama doğal halinde olsun dedi. Size de böyle şeyler söylediler mi? 2 gün var şimdiden bi temizlik yapsam mı böyle mi gitsem arada kaldımİnşallah allah güzel sağlıklı haberler duyursun. Özelde mi olacaksınız devlette mi
Bana bişey diyen olmadı küçük bi kağıtta bir kaç ilgilendirme yazıyor o kadar. Yinede bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İnşAllah güzel sağlıklı bir sonuç gelir çok çok dua ediyorum çok fazlada korkuyorumAmin inşallah. Özelde olacağım. Doktor bana gelmeden önce lütfen epilasyon yapma, ağda ya da jilet bölgeyi tahriş ediyor incelemede objektif olmak zorlaşıyor dedi. 2 gün önceden ilişki, bir de zaten zararlı olduğu için yapmıyorsunuzdur ama vajinal duş da yapmamak lazımmış. Bir gün önce normal banyonu yaparsın ama sabun, şampuan, antibakteriyel temizleyici gibi şeyler kullanma, suyla üstünkörü bir yıkama yap, keseleme ovalama doğal halinde olsun dedi. Size de böyle şeyler söylediler mi? 2 gün var şimdiden bi temizlik yapsam mı böyle mi gitsem arada kaldım
Merhaba kolposjopi oldunuz mu. Ben bugün oldum. Çok zor olmadı ama kanamam devan ediyor hala sizin durumunuz nasıl.Amin inşallah. Özelde olacağım. Doktor bana gelmeden önce lütfen epilasyon yapma, ağda ya da jilet bölgeyi tahriş ediyor incelemede objektif olmak zorlaşıyor dedi. 2 gün önceden ilişki, bir de zaten zararlı olduğu için yapmıyorsunuzdur ama vajinal duş da yapmamak lazımmış. Bir gün önce normal banyonu yaparsın ama sabun, şampuan, antibakteriyel temizleyici gibi şeyler kullanma, suyla üstünkörü bir yıkama yap, keseleme ovalama doğal halinde olsun dedi. Size de böyle şeyler söylediler mi? 2 gün var şimdiden bi temizlik yapsam mı böyle mi gitsem arada kaldım
Merhaba oldum evet benim de hala devam ediyor. Bir hafta kadar hafif kanama normal, ped dolacak kadar çok olursa hastaneye gel dedi. Biyopsi ve endoservikal küretaj yapmış. Kanamaya ek olarak yeşilimsi grimsi garip parçalar da geliyor bunu hiç anlamadım sizde de oluyor mu :/Merhaba kolposjopi oldunuz mu. Ben bugün oldum. Çok zor olmadı ama kanamam devan ediyor hala sizin durumunuz nasıl.
Bende öyle bir akıntı yok. 2 gün kırmızı akıntı oldu şimdide kahverengiye döndü hemen hemen. Kolposkopiden sonra herhangibir bişey dedimi doktor acabaMerhaba oldum evet benim de hala devam ediyor. Bir hafta kadar hafif kanama normal, ped dolacak kadar çok olursa hastaneye gel dedi. Biyopsi ve endoservikal küretaj yapmış. Kanamaya ek olarak yeşilimsi grimsi garip parçalar da geliyor bunu hiç anlamadım sizde de oluyor mu :/
Endoservikal küretajı neden yapmış doktorMerhaba oldum evet benim de hala devam ediyor. Bir hafta kadar hafif kanama normal, ped dolacak kadar çok olursa hastaneye gel dedi. Biyopsi ve endoservikal küretaj yapmış. Kanamaya ek olarak yeşilimsi grimsi garip parçalar da geliyor bunu hiç anlamadım sizde de oluyor mu :/
O kazıntıyı da göndermiş patolojiye ama neden gerek duydu bilmiyorum. Sonuçlar çıkınca konuşuruz dedi, iyi veya kötü bir yorum yapmadı.Endoservikal küretajı neden yapmış doktor
Banada bişey söylemediler ama sprey sıkınca boyama olmadı dedi doktor diğeride yinede parça al sen dedi o kadar konuştular sadece. Görüntüleme sonuçlarınıda kağıda yazdı verdi bana bişeyde anlamadım yazısından. Parçalarda patalojiye gitti.O kazıntıyı da göndermiş patolojiye ama neden gerek duydu bilmiyorum. Sonuçlar çıkınca konuşuruz dedi, iyi veya kötü bir yorum yapmadı.
Size bir şey söylediler mi kolposkopi sırasında veya sonrasında?
Allah güzel haberler duyursun ikimizede inşallah ve bütün hastalara amin aminnO kazıntıyı da göndermiş patolojiye ama neden gerek duydu bilmiyorum. Sonuçlar çıkınca konuşuruz dedi, iyi veya kötü bir yorum yapmadı.
Size bir şey söylediler mi kolposkopi sırasında veya sonrasında?
Boyama olmaması güzel bir şey diye anladım ben izlediğim videoların birinde hücrelerde değişiklik varsa o sıkıntılı hücreler boya alıyor diye anlatıyordu doktor.Banada bişey söylemediler ama sprey sıkınca boyama olmadı dedi doktor diğeride yinede parça al sen dedi o kadar konuştular sadece. Görüntüleme sonuçlarınıda kağıda yazdı verdi bana bişeyde anlamadım yazısından. Parçalarda patalojiye gitti.
Bende öyle duymuştum inşallah sonuçlarımız güzel çıkarBoyama olmaması güzel bir şey diye anladım ben izlediğim videoların birinde hücrelerde değişiklik varsa o sıkıntılı hücreler boya alıyor diye anlatıyordu doktor.
Amin İnşallah güzel çıkar sonuçlarımız
Benim sonucum temiz çıktı çok şükür. Sizin sonucunuz geldi mi?Bende öyle duymuştum inşallah sonuçlarımız güzel çıkar
Sevindim sizin adınıza. Hayır çıkmadı daha 2 hafta var.Benim sonucum temiz çıktı çok şükür. Sizin sonucunuz geldi mi?
Sağolun. İnşallah sizin sonucunuz da temiz gelirSevindim sizin adınıza. Hayır çıkmadı daha 2 hafta var.