Eşim de kolonoskopi öncesi içti bu ilacı. Ağrı sancı olmadı ama midesi ağzına geldi sürekli tadından. Hatta öyle kafaya takmış ki kolonoskopi yapılırken hafif bayıltığı halde doktora devamlı hocam o ilacı kimseye vermeyin diyip durdu:)Konu hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi? Babam kolon ca aslında yendi cok sukur ama sikayetleri olduğu icin dr kolonoskopi istedi. Oncesinde icilen phospho soda isimli ilac babama cok dokundu. Saatlerce aci içinde kivrandi. Cok gaz oldu karni sisti yapmamiz gereken lavman da gaz yuzunden geri cikti ve babam istifra etti. Sabahki lavmani biraz yapabildik ama kolonoskopi goruntulenememis tekrar cagiriyorlar pazartesiye.
Doktora durumu anlatmamiza ragmen ayni ilaci yazmis ve annem başka ilac istediginde cevap vermemis. Ilaci arastirinca gordum yurt disinda bobrek hasarina neden oldugu icin geri toplanilmis. Dun cektigi butun sikintilar saatlerce uykusuz agri içinde kivranmasi bosa gitti ve babam ayni ilaci nasil alacak bilmiyorum.
Uzun oldu ama sorum su ki bu ilac yerine baska bi ilac biliyor musunuz?? veya bu ilaci kullanan oldu mu tecrubeniz nasil oldu biz bi yerde mi hata yaptik bilemedik? Herkese cvp veremeyebilirim kucuk bebegim var simdiden teşekkür ederim
Eşim de kolonoskopi öncesi içti bu ilacı. Ağrı sancı olmadı ama midesi ağzına geldi sürekli tadından. Hatta öyle kafaya takmış ki kolonoskopi yapılırken hafif bayıltığı halde doktora devamlı hocam o ilacı kimseye vermeyin diyip durdu:)Konu hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi? Babam kolon ca aslında yendi cok sukur ama sikayetleri olduğu icin dr kolonoskopi istedi. Oncesinde icilen phospho soda isimli ilac babama cok dokundu. Saatlerce aci içinde kivrandi. Cok gaz oldu karni sisti yapmamiz gereken lavman da gaz yuzunden geri cikti ve babam istifra etti. Sabahki lavmani biraz yapabildik ama kolonoskopi goruntulenememis tekrar cagiriyorlar pazartesiye.
Doktora durumu anlatmamiza ragmen ayni ilaci yazmis ve annem başka ilac istediginde cevap vermemis. Ilaci arastirinca gordum yurt disinda bobrek hasarina neden oldugu icin geri toplanilmis. Dun cektigi butun sikintilar saatlerce uykusuz agri içinde kivranmasi bosa gitti ve babam ayni ilaci nasil alacak bilmiyorum.
Uzun oldu ama sorum su ki bu ilac yerine baska bi ilac biliyor musunuz?? veya bu ilaci kullanan oldu mu tecrubeniz nasil oldu biz bi yerde mi hata yaptik bilemedik? Herkese cvp veremeyebilirim kucuk bebegim var simdiden teşekkür ederim
Aynen tuzluymus tadi surekli agzina geldi ilac cok aci ymis digeri yokmus evet ama baska hic mi ilac yok acaba yaEşim de kolonoskopi öncesi içti bu ilacı. Ağrı sancı olmadı ama midesi ağzına geldi sürekli tadından. Hatta öyle kafaya takmış ki kolonoskopi yapılırken hafif bayıltığı halde doktora devamlı hocam o ilacı kimseye vermeyin diyip durdu:)
Diğer daha hafif olan ilaç piyasada yokmuş sanırım ve en iyisi buymuş o yüzden veriyorlarmış.
Eşim suyun yarısını içebilmişti ve yetmişti ona.
Bu bahsettiğiniz tuzlu su gibi olan di mi?
Eşimin doktoru diğer ilaç piyasada yok mecbur bunu veriyoruz dedi. Bu daha etkiliymiş zaten. Hepsini içmedi eşim ama ona rağmen pırıl pırıl göründü bağırsakları. Kolonoskopi yapılırken ben de içerdeydim bizzat gördüm.Aynen tuzluymus tadi surekli agzina geldi ilac cok aci ymis digeri yokmus evet ama baska hic mi ilac yok acaba ya
Teşekkür ederim evet uyuyor diyetine. Ilk sisenin tamamini icti ama cikis olmadi gaz sorunu zaten hep oluyordu ilacla birlikte patlayacak gibi sisti karni ve cikamayinca kustu dogal olarak da bagirsaklar da bosalamadi. Bagirsaginda isin tedavisine bagli yapisiklik olmus demisti dr mr cektiginde ve kolonoskopi istedi simdi de ama hic demiyorlar nasil olacak bu is?Eşimin doktoru diğer ilaç piyasada yok mecbur bunu veriyoruz dedi. Bu daha etkiliymiş zaten. Hepsini içmedi eşim ama ona rağmen pırıl pırıl göründü bağırsakları. Kolonoskopi yapılırken ben de içerdeydim bizzat gördüm.
Kolonoskopi diyetine harfiyen uyuyor mu baban? Bu arada çok geçmiş olsun.
X-m lavman degil mi bi bakayim internetten sagolBunu hiç duymadım genelde ×-m verilir geçmiş olsun. Dokunuyosa eczeneden muadilini isteyebilirsin
Konu hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi? Babam kolon ca aslında yendi cok sukur ama sikayetleri olduğu icin dr kolonoskopi istedi. Oncesinde icilen phospho soda isimli ilac babama cok dokundu. Saatlerce aci içinde kivrandi. Cok gaz oldu karni sisti yapmamiz gereken lavman da gaz yuzunden geri cikti ve babam istifra etti. Sabahki lavmani biraz yapabildik ama kolonoskopi goruntulenememis tekrar cagiriyorlar pazartesiye.
Gecmis olsun. Neden 2 yilda bir yaptiriyorsunuz? Bende ulseratif kolitim 10 yilda bir yaptir dedi doktor. Sizin yorumunuzu okuyunca ihmal ettigimi dusundumKolonokopide Goltytely kullanıyorum her seferinde, en iyisi odur, iki yılda bir yaptırıyorum, bir yan etki yaşamadım, bir dönem x-m solüsyon kullanıyordu her yer ama içmedim.
Tabletide varX-m lavman degil mi bi bakayim internetten sagol
Yaaa ilacin ismini ogrenmeniz mumkun mu acaba kuzeniniz hangi sehirde nerden temin etmis acaba eczane ismi falan biliyorsa ogrenebilir misiniz size zahmet, internetten bulur ararim gerekirse eczaneyi, eger buralarda yoksaYeni yöntem çıkmış diye biliyorum ben. Kuzenim geçen hafta kolonoskopi ve endoskopi olmuştu. Bir toz varmış suya katıp sadece onu içiyormuşsun. Portakallıymış tadı. Lavman ve o şurubumsu şey içilmiyormuş. Araştırın,eczaneye sorun derim ben. İlacın ismini öğrenirseniz doktorunuza sorun. Olmaz derse bu ilaçla kolonoskopi yapan doktor bulun derim. Geçmiş olsun
Ilaci arastiracagim cok tesekkurlerKolonokopide Goltytely kullanıyorum her seferinde, en iyisi odur, iki yılda bir yaptırıyorum, bir yan etki yaşamadım, bir dönem x-m solüsyon kullanıyordu her yer ama içmedim.
Gecmis olsun. Neden 2 yilda bir yaptiriyorsunuz? Bende ulseratif kolitim 10 yilda bir yaptir dedi doktor. Sizin yorumunuzu okuyunca ihmal ettigimi dusundum
Ilaci arastiracagim cok tesekkurler
Allah korusun. Bagirsak hastaligi cok zor gercekten. Tedbir almaniz cok guzel.Annem ve anneannem kolon ca dan vefat etti, 1. Derecede yakınlık ve her kuşakta görülmesinden ötürü 2 yılda bir yaptırıyor doktorumuz. Kardeşim benden 3 yaş küçük 36 yaşında 9 polip alındı barsağından, annemde saptanan tür saldırganmış o yüzden çok sık kontrol alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?