- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 35
- Konu Sahibi Latinachica
-
Ya yapabilecegimi sanmiyorumEşim iki kere oldu kolonoskopi ve o suyu ancak yarışına kadar içebildi. Artı olarak lavman vermişti doktor gece yatmadan önce ve sabah yaptı. O suyu içebildiğiniz kadar için bence.
Yok kusmadı ama hepsini içemedi. Artık nasıl kafasına taktıysa suyu kolonoskopide sedasyon altındayken doktora hocam o suyu kimseye vermeyin, berbat diyip durduYa yapabilecegimi sanmiyorum
Kustu mu hic. Ilk bardakta cikardim. Denis suyu iciyosun bildigin. Hala tadi gitmedi
Aha hakikaten oyle ama. En azindan yarisina kadar icebilmisYok kusmadı ama hepsini içemedi. Artık nasıl kafasına taktıysa suyu kolonoskopide sedasyon altındayken doktora hocam o suyu kimseye vermeyin, berbat diyip durdu
Doktorunuza ulaşma şansınız varsa ona sorsanız? Zorla da olsa içmeye çalışın ya. Bağırsak boşaltımına katkısı çok çünkü.
O suyun bir de tatlı muadili vardı ama piyasada yokmuş sanırım. Şimdiden çok geçmiş olsun.Aha hakikaten oyle ama. En azindan yarisina kadar icebilmis
Birazdan zorlayacagim yine. En azindan denemedim hic demiym. Ama cok korkunc
Hapi mapi yok mu ya bunun kafayi yicem. Bi daha deniym diyorum olacaklardan korkuyorum. Keske dr olsa burdaaO suyun bir de tatlı muadili vardı ama piyasada yokmuş sanırım. Şimdiden çok geçmiş olsun.
Tatlım hapı olsa millet niye bu eziyeti çeksinHapi mapi yok mu ya bunun kafayi yicem. Bi daha deniym diyorum olacaklardan korkuyorum. Keske dr olsa burdaa( hapi varsa kendime bu iskenceyi yapmiycam
:/ tesekkur ederim. Pek iyi sayilmaz. Ilaclara basladim ama sikayetler aynen devam. Stresten oluyomuş. Yapma diyince yapilmayan bir sey de degil ki...@christoredentor çok geçmiş olsun.
Nasılsın şimdi?
Üzüldüm canım, Allah şifa versin:/ tesekkur ederim. Pek iyi sayilmaz. Ilaclara basladim ama sikayetler aynen devam. Stresten oluyomuş. Yapma diyince yapilmayan bir sey de degil ki...
kolonoskopi oldunuz mu.ben pazartesi saat 4 gibi olacağım endişeliyim birazAha hakikaten oyle ama. En azindan yarisina kadar icebilmis
Birazdan zorlayacagim yine. En azindan denemedim hic demiym. Ama cok korkunc
Cok acil oldugu icin buraya acmak istedim konuyu. Acil yardima ihtiyacim var.
Yarin kolonoskopiye girmem gerekiyor-du en azindan
Oncesinde bagirsak bosaltimi icin 4 litre suya katilan ilaci icmen gerek dediler
Ilk bardakta kustum
Icebilmem mumkun degil su durumda
Baska yontemi var mi bunun. Hap gibi daha kisa daha kolay arastirdim ama dogrudan yaptiranlardan bilgi alabilirsem cok iyi olucak
Mrb konu acmayi basaramadim.bisey sorsam yardimci olurmusunuzCok acil oldugu icin buraya acmak istedim konuyu. Acil yardima ihtiyacim var.
Oncesinde bagirsak bosaltimi icin 4 litre suya katilan ilaci icmen gerek dediler
Ilk bardakta kustum
Baska yontemi var mi bunun. Hap gibi daha kisa daha kolay arastirdim ama dogrudan yaptiranlardan bilgi alabilirsem cok iyi olucak
Merhaba, yarin kolonoskopim var ve sizin gibi ilacı içemedim kustum sadece lahmanı yaptım ilaç içmemek sorun oluyor muCok acil oldugu icin buraya acmak istedim konuyu. Acil yardima ihtiyacim var.
Ilk bardakta kustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?