• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolonoskopi

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
35
Cok acil oldugu icin buraya acmak istedim konuyu. Acil yardima ihtiyacim var.

Yarin kolonoskopiye girmem gerekiyor-du en azindan
Oncesinde bagirsak bosaltimi icin 4 litre suya katilan ilaci icmen gerek dediler
Ilk bardakta kustum
Icebilmem mumkun degil su durumda
Baska yontemi var mi bunun. Hap gibi daha kisa daha kolay arastirdim ama dogrudan yaptiranlardan bilgi alabilirsem cok iyi olucak

Eşim iki kere oldu kolonoskopi ve o suyu ancak yarışına kadar içebildi. Artı olarak lavman vermişti doktor gece yatmadan önce ve sabah yaptı. O suyu içebildiğiniz kadar için bence.

Eşim iki kere oldu kolonoskopi ve o suyu ancak yarışına kadar içebildi. Artı olarak lavman vermişti doktor gece yatmadan önce ve sabah yaptı. O suyu içebildiğiniz kadar için bence.
Ya yapabilecegimi sanmiyorum
Kustu mu hic. Ilk bardakta cikardim. Denis suyu iciyosun bildigin. Hala tadi gitmedi

Ya yapabilecegimi sanmiyorum
Kustu mu hic. Ilk bardakta cikardim. Denis suyu iciyosun bildigin. Hala tadi gitmedi
Yok kusmadı ama hepsini içemedi. Artık nasıl kafasına taktıysa suyu kolonoskopide sedasyon altındayken doktora hocam o suyu kimseye vermeyin, berbat diyip durdu :D

Doktorunuza ulaşma şansınız varsa ona sorsanız? Zorla da olsa içmeye çalışın ya. Bağırsak boşaltımına katkısı çok çünkü.

Yok kusmadı ama hepsini içemedi. Artık nasıl kafasına taktıysa suyu kolonoskopide sedasyon altındayken doktora hocam o suyu kimseye vermeyin, berbat diyip durdu :KK70:

Doktorunuza ulaşma şansınız varsa ona sorsanız? Zorla da olsa içmeye çalışın ya. Bağırsak boşaltımına katkısı çok çünkü.
Aha hakikaten oyle ama. En azindan yarisina kadar icebilmis
Birazdan zorlayacagim yine. En azindan denemedim hic demiym. Ama cok korkunc

Bakın şöyle yapın zaten doktorunuz demiştir mutlaka sıvı şeyler serbest gün boyu, ilacı içerken bir yudum ilaç bir kaç yudum meyve suyu, icetea gibi içmeye çalışın şurup içer gibi. Umarım katlanılabilir olur sizin için.

Benim bi sorum olacak yarın dr randevum var Pazar günü makatta kasinti başladı ama çok hafif inceleyim dedim perine bölgemdem başlayan makata doğru bi sislik farkettim acı sizi sancı akıntı kanama vs yok diski ve idrar esnasında sorun da yok ama makat çevrem kıpkırmızı belliki tahriş olmuş çok acıyor elimi degemiyorum yarın dr parmak muayenesi yaparsa nasıl dayanacagimi düşünüyorum ilk muayene zor oluyormu lütfen cevap verin

Herkese merhaba, ülseratif kolit hastasıyım yaklaşık bir yıldır. 2 kere kolonoskopi oldum. O iğrenç suyun tadını biliyorum. Ilık suda yapıp yani ontozu çözdürüp buzdolabına koydum. Su soğudu soğuduğu zaman daha kolay içiliyor bence. Ben litrenin 4ünüde içtim. Eğer o suyu içecek varsa öyle denesin bence.

Oncesinde bagirsak bosaltimi icin 4 litre suya katilan ilaci icmen gerek dediler
Ilk bardakta kustum
Baska yontemi var mi bunun. Hap gibi daha kisa daha kolay arastirdim ama dogrudan yaptiranlardan bilgi alabilirsem cok iyi olucak

Ilk bardakta kustum
Mrb konu acmayi basaramadim.bisey sorsam yardimci olurmusunuz

Ilk bardakta kustum
Merhaba, yarin kolonoskopim var ve sizin gibi ilacı içemedim kustum sadece lahmanı yaptım ilaç içmemek sorun oluyor mu

Merhaba,kızlar yarın kolonoskopi yaptıracagım ilacı icmedim kustum bikac kere denedim ama olmadı ilacı içmezsem sorun olur mu içmeyipte kolonokopi olan var mı acaba .

Back