Kolonoskopi yaptıran var mi

Yumurtalik kisti bu dediklerimizi yapabiliyor bende de kist olabilir denildi. Sizin kist nasıl kesinlesti

Yumurtalik kisti bu dediklerimizi yapabiliyor bende de kist olabilir denildi. Sizin kist nasıl kesinlesti

Canım ben İstanbul da devlet hastanesine gittim eğitim araştırma . inan bir buçuk aydır uğraşıyorum.
ilk önce ultrason ile bakıldı ama bekar olduğum için vajinadan bakamadı sonra çikolata kistine benzetti.
ne tahlili yapacağını söylemeden git kan ver dedi ca testleri yaptı. ca testler öyle abartılacak yükseklikte değildi biraz sınırların üzerinde çıktı. ama tabi doktorun yorumu bakışları gizemli halleri beni aşırı korkutmuştu. inan hasta olmayan ben biranda kendimi hasta moduna soktum. bir sonuç yok ortada bana demez mi cerrahi müdahale gerekebilir ben şook. sonra MR istedi mr tarihini 20 gün sonraya verdiler. 20 gün bekledim ve mr çekindim sonuçlarımı bir hafta sonra aldım çok şükür hemorajik kist yani yumurtalık kisti çıktı. adet döneminde kendi kendine eriyen yada ilaç tedavisi ile giden . ama benim kafamı karıştıran ca19-9 testinin yüksekliği. en son doktora gittiğimde bu test buna bağlı yüksek çıkar mı dedim ben söylemesem beni genel cerrahi bile yönlendirmeyecek.

aklım hala o ca19 değerin de kime göre çok gerçeklik payı olmayan bir uygulama. her kişiye yapılmaması gerekiyor gereksiz stres kanserli hastalarda değerler 100-300 10000 civarlarında çıkıyor tamam da insanın aklında soru işaretleri insan merak etmiyor değil

sonra kendi özel kadın doğum doktoruma gitti oda allah razı olsun çok güzel açıkladı o da baktı hemorajik kist dedi.
ca19 na da adetinin üçüncü günü gel bir detaylı bakalım dedi korkulacak bir şey yok dedi.
şimdi pazartesi günü genel cerrahada randevu aldım bakalım

Evet ama yumurtalık kisti de yapabiliyormuş duydum bir de kistim 4 küsürdü belki etki etmiş olabilir.
zaten ca testini bir daha tekrarlayacağım birde soğan suyunu başladım bakalım rabbim herkese şifa versin

Sizde de 1 yılda kanamaniz sadece 2 kere mi oluyordu? Şimdi ebende bakarım diye sadece ultrason ve mr ile mi bakacaklar? Görünür insallah ya

Sizde de 1 yılda kanamaniz sadece 2 kere mi oluyordu? Şimdi ebende bakarım diye sadece ultrason ve mr ile mi bakacaklar? Görünür insallah ya

Adet kanamalarım çok düzenliydi canım sadece bir gece yarısı kasığıma vuran sancı ile acillik olduktan sonra gittim ben, korkulacak birşey yok göremezler ise birkaç doktora daha görün ama eger kist varsa mutlaka görünüyor

Ben 12 yıldır adet sadece 15 kere oldum. Ve nedeni belli değil. Ondan dolayı çok araştırdım bişey çıkmadı. 15 yaşımda ur var dediler sonra yasin küçük dediler 22 yaşındayım şimdi hiç olmuyorum

doktorlar bununla ilgili bir şey söylemiyorlar mı ?
araştırmalarda buna baglı birşey çıkmaması çok ilginç canım ya

14 yasindayim 4 sene önce kolit hastalığı tanısı koyuldu. 3 seneden beri hiç ilac kullanmiyorum doktorada gitmedim. 3 senedir hic bir şikayetim yok Allaha Şükür sizce bu hastalıği yenmis olabilir miyim? Tek sıkintim kilo alamıyorum kilom 45 sabit annem ten rengimin ne esmer ne de beyaz oldugunu soyluyo.doktora gidelim diyo ama ben cok korkuyorum. Goruslerinizi bekliyorum

Kızlar selam çok eski bir konu ama belki araştıracak olanlara yardımcı olur diye yazmak istiyorum. Ben dün anestezili kolonoskopi oldum. Hiç korkulacak birşey yok. İnanın sadece damar yolunun açılması sırasında o minicik iğne acısı oluyor. Muayene sedyesine uzandım damar yolundan iki iğne yapıldı. Gerisi yok. Uyandığımda herşey bitmişti. Ağrım sızımda yok denecek kadar az oldu. Dr istediyse gönül rahatlığıyla yaptırın kolonoskopinizi

ince bağırsağa nasıl bakıyorlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…