• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolonoskopi yaptıran var mi

Malesef o bende pek işe yaramaz çünkü o genelde bağırsağın son kısımlarına bakılacaksa yapılır. Ama bende bakıldımı tüm kalın bağırsak hatta ilerlerse ince bağırsağın birleşim yerine kadar gidiyolar. O yüzden tüm bağırsağı boşaltmak istiolar.
Sanada çok geçmiş olsun canım. Çok saol ☺

o ilaç kadar iğrenç bişey daha olamaz ya kusa kusa içmiştim :( kokusu tahammül edilemeyecek kadar kötü. resmen ağlayarak burnumu kapatarak içtim :((((((

o ilaç kadar iğrenç bişey daha olamaz ya kusa kusa içmiştim :KK43: kokusu tahammül edilemeyecek kadar kötü. resmen ağlayarak burnumu kapatarak içtim :KK43:(((((

sorma ay ben bi bardak iciyorsam aileme caktırmadan bi bardağını döküyordum öyle böyle bitiyordu :D

hahhhah bende yarısını dökmüştüm evdekiler görmeden :)) resmen şuan bile hatırlayınca midem bulandı :KK70:

o derdm kalmadı şükür artık 8 sene ictm ama hem pis kokuyor hem tadı kötü bari birii iyi olsa

yetkililere duyrulur birinden birini düzeltn bizde insaniz miğde bu miğde cöp değlki :D

aynen aynen :KK70: ama bir bardak meyve suyun icine 1yemek kaşığı at öyle ic tadi birzda olsn düzeliyor

Benim aile de bagirsak kanseri yok ki bir tek mide kanseri var :( bende 3 aydır kabizim

Benim aile de bagirsak kanseri yok ki bir tek mide kanseri var :KK43: bende 3 aydır kabizim

canım her kabız olan kanser olck diye birsy yok bagırsak funtıonlarda sıkıntı olabılır yırtılma olabılır bunlarda kabızlığa neden olabılır yanı hemen kötüye yorumlama bır doktora git görün hem neden öyle oldunu ögrenirsin şikayetini anlatırsn icin rahatlar

Canim kansizlik degil büyugumu yaptigimda kanamam oluyordu ayni regl kanamasi gibi kanamam oluyordu sonra karin agrisindan duramiyordm ilac fln fayda etmyordu artik

Pardon tel kabizlik yazarken kansizlik yazmış :( kanama yapmadan önce hiç agrilariniz var miydi? Benim arkadaşım 2 yil agri çekti gitmedi sonra birden kabiz ve kan geldiğini gördü yine basur yada makati atlattım ondan dir dedi ama sonra yapılan testlerde kansizlik 1 ayda 6 ya düşünce doktorlar arastirmaliyiz dedi ve aLlahtan ilerlememisti. Bende agri var ama hic kan yok rengi de normal. Bir kere kan gibi oldu hemen gittim doktora basur olduğumu basur sisliklerin var ve o yapıyor demişti. Sonra verdiği kremle geçti. Bana kolonoskopiyi şüphe doğrultusunda yapmak istiyor ama kansizlik çocukluktan var ve hiç yükseltiyor yılda bir damardan kan veriliyor. Kolonoskopi ruskliymis bende. Ondan uzakta kaçıyor. Nefes darligimda olduğu için bayiltamiyor ayakta olsa riskli kaldık öyle. Yaptırdığınız dua edin gercekten

Hii anladm yok benm öncedn hic agrim yoktu yani ameliyat olmdn 2ay oonce basladi bnde agrilar kanamalar fln

Tmm canım çok sağol. Allah yardimcin olsun. Hepimiz için zor bi durum :( ama Allah büyük ona sığınarak gecer

Aynen canm sen iyi düsün hemen kötüye yorumlama Rabbim Safi isminin hürmetine sifa versin insAllah

Çok geçmiş olsun allah şifanizi versin. Ve beterinden korusun..

bende yaptırdım. uyutularak girdim hiç bir şey hissetmedim. ca 19-9 değerim çok yüksek çıkmıştı. fakat sonuçlar temiz çıktı çok şükür.

Canım benimde yıllardır geçmeyen bir bağrsak sendromum var ca19-9 değerim benimde biraz yüksek çıktı şimdi genel cerraha yönlendirildim ca19-9 değerinin hangi aralıktaydı ?

arkadaşlar bu spastik kolonun belirtileri nedir ?

ben aşırı stresli biriyim .. bunun sebebi de çalıştığım iş ve sorumluluklarım ..
geçen test yaptırdım ca19-9 değerim 50 çıktı yumurtalığımda ki kiste bağladık ama doktor genel cerraha da görün dedi.
benim 4 yıla yakın bir bağırsak sendromum var. hiçbir zaman kilolu biri olamadım. ara ara karnıma inceden kramplar girer tuvalete koşar hemen içimi boşaltırım. bağırsaklarımda ki gazdan dolayı şişkinliğim olur oturdugum yerde pantolonumun düğmesini açarım o derece rahatsız edebilir beni. mide bulantılarım olur, dışkımda kabız ve ishal şeklinde dönem dönem gelir ama ben bunları hiç önemsemedim bu zamana kadar çünkü bununla yaşamaya alışmıştım.
aslında önemsemem gerekiyormuş :KK51:

şimdi genel cerraha gideceğim. benden ne isteyecek yada bu şikayetler doğrultusunda nasıl ilerleyeceğiz kafam karışılık

Back