Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtalik kisti bu dediklerimizi yapabiliyor bende de kist olabilir denildi. Sizin kist nasıl kesinlesti
Yumurtalik kisti bu dediklerimizi yapabiliyor bende de kist olabilir denildi. Sizin kist nasıl kesinlesti
Sizde de 1 yılda kanamaniz sadece 2 kere mi oluyordu? Şimdi ebende bakarım diye sadece ultrason ve mr ile mi bakacaklar? Görünür insallah ya![]()
Ben 12 yıldır adet sadece 15 kere oldum. Ve nedeni belli değil. Ondan dolayı çok araştırdım bişey çıkmadı. 15 yaşımda ur var dediler sonra yasin küçük dediler 22 yaşındayım şimdi hiç olmuyorum
ince bağırsağa nasıl bakıyorlar acabaBen dört kez yaptirdim kolonoskopi. Ilki uzun süren kabizliktan dolayidi, kabizlik icin bisey bulunamadi fakat polip buldular, 1 sene sonrasinda tekrar kontrol amacli yapildi. Sonra 2 seneye cikti kontrol. Ondada birsey cikmadi, her 10 senede bir kontrol yapalim yinede dediler malum polip kansere ceviriyor zamanla.
En son gecen sene siddetli karin agrisiyla gittigimde zamaninda polipin vardi mecbur bakmaliyiz dediler, yine birsey cikmadi.
Asiri kan eksikligi bendede var bu arada, mide ve ince bagirsagada bakilmisti.
Muayenelerden cok o ön hazirlik maf ediyor insani![]()