- 29 Aralık 2015
- 748
- 1.522
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 8 yıldır her altı ayda bır gırıyorum kolonoskopie ye ama hic gitmk istemiyorm almanyada bayıltarak yapıorlardı hic birşy hissetmıyorm buraya yanı türkiyeye geldm burda yaptırdm zmnlar bayıltmıyorlar canmdan can kopuyor sankı![]()
Canım ben özel hastane de bayıltılarak yaptırdım ama istanbuldayım :) bişeycik hissetmedim
almanyada bende öyle yaptırıydm burda devlete gidiyordm eğer özel bayıltıyorsa özele giderm artık![]()
2007 den beri crohn hastasıyım. Bu yüzden sürekli kolonoskopi yaptırdım. Şimdi ince bağırsağa yayılım var mı die bakıcaz ve kapsül endoskopi yapılacak. Tabi doğumdan sonra. ☺
Kolonoskopide sevmediğim tek şey hazırlık süresi. İçilen ilacın kokusunu bile duymak hatta adını bile duymak istemiyorum. Onun dışında ağrı sancı umrumda değil. Genelde ayık yaptırdım. 2 defa uyutulmuşken oldu. Aynı anda hem kolonoskopi hem endoskopi yaptırdığım(ağızdan olan) bile oldu. Uyanıkken hemde. Kolonoskopiden sonra hmn katı yemeyin. Sıvı beslenin bi gün. Daha rahat oluyorsunuz. Kolonoskopi sırasında bağırsakları görmek için hava verilio o yüzden çok gaz oluyo. Sıcak tutun ayaklarınızı.
Canım o ilac haric başka ilacta var arka taraftan sıvı verip öylede boşaltılabiliyor bağırsak eskiden bende 3 litre o ilactan iciyordm ama 2 senedir sıvıyla boşaltıyorlar bağirsağı ilaç icme derdim fln yok onu bir sor istersen
malesef istanblda değlmistanbuldaysan eğer bağcılar safa hastanesinde yaptırdım gayet iyiydi tavsiye ederim :)
Malesef o bende pek işe yaramaz çünkü o genelde bağırsağın son kısımlarına bakılacaksa yapılır. Ama bende bakıldımı tüm kalın bağırsak hatta ilerlerse ince bağırsağın birleşim yerine kadar gidiyolar. O yüzden tüm bağırsağı boşaltmak istiolar.Canım o ilac haric başka ilacta var arka taraftan sıvı verip öylede boşaltılabiliyor bağırsak eskiden bende 3 litre o ilactan iciyordm ama 2 senedir sıvıyla boşaltıyorlar bağirsağı ilaç icme derdim fln yok onu bir sor istersen
Malesef o bende pek işe yaramaz çünkü o genelde bağırsağın son kısımlarına bakılacaksa yapılır. Ama bende bakıldımı tüm kalın bağırsak hatta ilerlerse ince bağırsağın birleşim yerine kadar gidiyolar. O yüzden tüm bağırsağı boşaltmak istiolar.
Sanada çok geçmiş olsun canım. Çok saol ☺
22 yaşndaymTatlm58 kaç yaşındasınız acaba