Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç korkma canım bana kolonoskopi uyuşturma veya narkoz verilmeden yapıldı hiç acıma olmadı sadece hortum içeri girdikçe içine hava doluyomuş gibi tuhaf hissediyo insan şişkinlik varmış gibi ,acı falan yok hiç korkma...
canım bana kolonoskopi yapılmadı ancak rektosigmoidoskopi yapıldı bu da bağırsakların üçte birlik kısmının incelenmesi anlamına geliyor yani kolonoskopinin aynısı sayılır beni bayıltıyorlar hiçbirşey hissetmiyorum eğer seni de böyle bayıltacaklarsa hiç korkma bir yatış bir de kalkış ama bayıltmadan yapıyorlarsa onu bilemiyorum ben böyle birşey yaptırmazdım hatta yaptırmamıştım bile neyse çok geçmiş olsun sana
Ne korkusu? Ben sigmoidoskopi de yaptırdım. Geçen ay kolonoskopi de yaptırdım. Bu ayın sonunda yine yaptırıcam. Kolonoskopi bir şey değil de aç kalması yok mu, bitiriyor insanı