- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Anladım çok teşekkür ederim resmen içimde iç savaş varDaha çok yeni normaldir .. benim bı yakınım oldu 1-2 hafta ağrı oluyor demişti bu onun yaşadığı tabi kii.. bekle biraz geçmişi olsun
Çok normal ama böyle olması .. kolay değil.. bir on gün sürer derimAnladım çok teşekkür ederim resmen içimde iç savaş varsürekli bağırsaklarimdan ses geliyor sonucum 1 ay sonra çıkacak o zaman içinde doktora gitmem zor mesafe sıkıntılı ondan kafama takıldı birde normalde sık WC cikmadigim için böyle olunca tedirgin oldum. İçim rahatladı demek ki normalmiş tekrardan teşekkürler
Cok teşekkür ederim canımÇok normal ama böyle olması .. kolay değil.. bir on gün sürer derim
çok normal ilaç verildi bağırsaklarınız bir işlem gördü yadırgadı yabancılık çekti olağan şeyler yani sezaryen doğumda bile bağırsakları çıkarttıkları zaman bu sorunlar yaşanıyor bir sıkıntı değil buAnladım çok teşekkür ederim resmen içimde iç savaş varsürekli bağırsaklarimdan ses geliyor sonucum 1 ay sonra çıkacak o zaman içinde doktora gitmem zor mesafe sıkıntılı ondan kafama takıldı birde normalde sık WC cikmadigim için böyle olunca tedirgin oldum. İçim rahatladı demek ki normalmiş tekrardan teşekkürler
Teşekkür ederim yorumunuz içinçok normal ilaç verildi bağırsaklarınız bir işlem gördü yadırgadı yabancılık çekti olağan şeyler yani sezaryen doğumda bile bağırsakları çıkarttıkları zaman bu sorunlar yaşanıyor bir sıkıntı değil bu
Geçmiş olsun .. bol bol su iç derim tavsiyemCok teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim . Su içmeye dikkat ediyorumGeçmiş olsun .. bol bol su iç derim tavsiyem
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Doktor bilgi vermedi malesef sonuca göre konuşuruz dedi ağrın olursa gel dedi o kadar. Sıvı tüketmeye dikkat ediyorumBol bol sıvı tuket zaten Dr da söylemiştir bu konuda bilgim yok
Asko o normal senin alışkanlığın benim eşimde günde 3 defa WC giderKabızlık yaşamıyorum hatta yedikden sonra çıkarma gibi alışkanlık var günde 1 kez illaki yaparim
Maşallah metopolizma demek ki çok çalışıyor hafta da 1 de baya çok uzun süre önceden nasıldıAsko o normal senin alışkanlığın benim eşimde günde 3 defa WC giderben haftada 1 defa giden biri olarak yadırgadım
Benim önceleri öyleydi işte şimdi sürekli cikiyorum günde 3 defa falanMaşallah metopolizma demek ki çok çalışıyor hafta da 1 de baya çok uzun süre önceden nasıldı
Düzene girer bence bağırsakların temizleniyor bence daha iyi şuan yakinda duzelirBenim önceleri öyleydi işte şimdi sürekli cikiyorum günde 3 defa falan
Terminal ileum crohn yazıyor ya bir çeşit bağırsak iltihabı diye geçiyormuş raporda da ondan suphelenmis ola da bilir olmayada biyopsi sonucunuza göre belli olur kesin birşey içinSonuçtan anlayan varmı acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?