Kolonoskopi+endoskopi sonucu

Bibliyo

…..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
1.275
1.722
333
İstanbul
Makatta ağrısız kanama, mukus şikayetiyle doktora gittim ailede kanser öyküsü çok olduğu için koloskopi istedi, hazır anestezi almışken endoskopiyi de ben olmak istedim. Şimdiden sonuç kötü çıkacak korkusuyla günlerim gecelerim daralıyor. 11 aylık bebeğim var, bugün koloskopi diyeti yapınca halden düştüm annem ilgilendi ama benim gibi ilgilenemiyor.
Bana moral verebilecek sonuçlarınız var mı? Bir de ilaç alacağım için 3 gün bebeğim ememiyecek, anne sütünü 3 günde bırakır mı? Vazgeçer mi?
Burada bir çok anne var, neye endişe ettiğimi anlıyorsunuz.
Kendimi değil küçük kızımı düşünüyorum hep.
Dualarınızı bekliyorum

Biberonu memenizin üstünde tutup verin, yine kucağınızda olsun. Hemen soğumaz bence yeterince büyümüş, gün içinde çok emmiyordur zaten

Lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyın.Rabbım sizi bebegınıze ve aılenıze bagıslasın.Evrene ıyı seyler söylekı oda sana ıyı seylerle donsun.

Benim akrabalarımda kanser vakası çok fazla. Hem anne tarafında hem baba tarafında.
Ben iç kanama geçirmeye başladım. testlerde Hem kırmızı kan hem gizli kan çıkıyordu. Çok çok hastaydım.sürekli ateşim vardı. Aşırı zayıflamıştım. Hiç mecalim yoktu.
Kanser şüphesi de oldu tabi ama endoskopi ve kolonoskopi sonucu başka çıktı. Bağırsak ve mide de görülen o kadar çeşitli hastalık var ki. İlla Kanser olacak diye birşey yok. Hatta diğer ihtimaller daha yüksek.
Benim ince bağırsakta yaralar varmıŞ . İç kanama yapıyordu. Yıllarca besin alerji diyeti bazı ilaçlar yıllar sonra kontrol altına girdi.
Bende çok kronik hastalık var. Diskoid lupus , sle , anklozon spondilit , kan pıhtılaşma genetik hastalık
Bunlar teşhisi konmuş olanlar başka sorunlar da olduğu düşünülüyor. Yaraların açılma sebebi bu.
Geçmiş olsun. Lütfen içinizi ferah tutun. Bu doktordan sonra iyi bir alerji doktoru bulun. Bir besin alerji testi de yaptırın.
Korkmayın. Kanser olma ihtimaliniz düşük bence.

Buarada bağırsakta kanama yapan birsürü hafif ufak hastalıkta var. Yani illa benimki gibi komplike bişey çıkacak diye düşünmeyin. Bende daha birsürü şikayet vardı. Ateş ,baş dönmesi , kilo kaybı. Yani benim durumum farklıydı.
Sizin durumunuz Hafif bir hemoroid falan olabilir. Çok geçmiş olsun. sakın üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…